Exklusiv chokladkalender – ge i present

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Spännande presenter

Dagens kalendertips:

Ge en exklusiv chokladkalender i present

Magasin du Nord – en lyxkalender i trä

 

-> beställ Magasin du Nord-kalendern här <-

Med reservation för eventuell slutförsäljning.

För dig som gillar att ge lyxiga, exklusiva presenter! Julkalendern Magasin du Nord är gjord i trä och innehåller 24 st läckra chokladtryfflar i åtta olika smaker.

Den vackra träkalendern med choklad på bilden föreställer Magasin du Nord-byggnaden i Köpenhamn. Huset byggdes i slutet av 1800-talet. Magasin du Nord existerar än idag. En dansk varuhuskedja i en fin byggnad, mitt Köpenhamn. Läs gärna mer om Magasin du Nord på Wikipedia om du är intresserad!

Magasin du Nord-kalenderns fönster är försedda med belysning som du kan tända och släcka. Urläckert! Kalendern blir ett vackert blickfång och en trevlig inredningsdetalj.

En adventskalender av den är kalibern är värd att spara från år till år. Stoppa ner dina egna små godsaker och småprylar nästa år och du har en fantastisk julkalender redo när det är dags igen😊.

Julkalendern Magasin du Nord är nästan som adventskalendrarnas Rolls Royce. Den är i alla fall helt unik och mycket vacker att titta på.

Obs: Magasin du Nord-kalendern säljes endast i begränsad upplaga. Vill du ha den? Beställ i god tid innan december!

 

 

-> beställ din julkalender-gåva här <-

 

Tips: du kan skicka din kalendergåva direkt till mottagaren om du vill. Ändra bara leveransadress i kassan, så ser Coolstuff till att din present färdas ända hem till mottagarens adress.

Med reservation för eventuella ändringar i Coolstuffs sortiment, villkor och priser.

-> till butiken <-

Beställ en rolig adventskalender – ge i present

 

 

Samlade kalendertips:

-> Butiker som säljer adventskalendrar online

 


FLER PRESENTTIPS:

FARS DAG, söndagen den 14:e november.
Några tips till dig som vill satsa på en personlig fars dag present:

PERSONLIGA PRESENTER:

Personliga presenter hos Yoursurprise
Personliga presenter hos Medgravyr
Personliga presenter hos Getpersonal
Personliga presenter hos PenStore

Personliga fotoböcker hos Önskefoto
Personliga dörrmattor hos Mattenwelt

 


HITTA DIN PRESENT/JULKLAPP PÅ NÄTET