Blombud till Japan

Skicka blommor till Japan

->blomsterbud till Japan via Euroflorist

 

Japan, ett spännande land i Asien med många sevärdheter. Känner du någon som bor i Japan? Kanske någon du vill gratulera med ett fång blommor? Det enklaste sättet för dig att skicka blommor är att använda dig av en blomsterförmdling på nätet. Det är inga problem att beställa blombud för leverans utomlands.

Euroflorist är en populär och välrenommerad blomsterförmedling på nätet, som fixar blomsterbud både inom Sverige och till utlandet, bl a till Japan.

Det är så smidigt att skicka blommortill utlandet idag när det går att beställa direkt framför datorn med några få knapptryckningar. Välj ut en blombukett eller blomsterdekoration i webbutiken, genomför din beställning och låt därefter Euroflorist fixa resten.

Euroflorist samarbetar med flera japanska blomsteraffärer och florister. Din blomstrande gåva kommer att skickas med ett blombud ända hem till mottagarens dörr. Se bara till att vara noggrann när du fyller i mottagarens adress, så att missförstånd undviks.

Budavgift för utlandsbeställningar: någonstans mellan 100 – 200 kr. Avgiften varierar för olika länder. Du ser avgiften när du lägger din valda bukett  eller dekoration i varukorgen.

->till Euroflorists utlandsavdelning

 

Euroflorist skickar blommor till följande länder (förutom till Japan):

Australien
Belgien
Brasilien
Chile
Danmark
Egypten
Estland
Finland
Frankrike
Grekland
Irland
Island
Italien
Kanada
Kina
Kroatien
Lettland
Litauen
Luxemburg
Malaysia
Malta
Mexiko
Monaco
Nederländerna
Norge
Nya Zeeland
Polen
Ryssland
Schweiz
Spanien
Storbritannien
Thailand
Tjeckien
Turkiet
Tyskland
Ukraina
Ungern
USA
Venezuela
Vietnam
Österrike