Blombud till Danmark

Skicka blommor till Danmark

-> Blomsterbud till Danmark via Euroflorist

 

Har du bekanta i Danmark? Kanske det är en jämn födelsedag på gång? Det finns många tillfällen då det är roligt att överraska nära och kära med en fin present. Ett blomsterbud är ett bra val!

Euroflorist är en väletablerad blomsterförmedling på nätet. De samarbetar med flera blomsteraffärer runt om Danmark. Välj ut en bukett eller dekoration i Danmarks-sortimentet, genomför din beställning och låt sedan Euroflorist sköta resten. Din blomstergåva kommer garanterat att uppskattas!

Budavgift för utlandsbeställningar hos Euroflorist: någonstans mellan 100 – 200 kr. Avgiften varierar för olika länder. Du ser avgiften när du lägger din valda bukett  eller dekoration i varukorgen.

->till Euroflorists utlandsavdelning


 

 

->blomsterbud till Danmark via Florister i Sverige

Låt floristen få fria händer att skapa din blomstergåva! Du väljer prisnivå på den bukett du vill skicka och om du så vill även önskemål om färg på blommorna. Den lokala florist som får hand om din beställning skapar sedan en bukett med hjälp av tillgängliga säsongsblommor, med hänsyn till dina önskemål om färg på blommorna. Det brukar bli hur bra som helst! Florister är ett skickligt yrkesfolk.

Florister i Sverige samarbetar med blomsterförmedlingar och blomsterbutiker runt om i Danmark. Gör dina nära och kära glada med ett fång blommor! Beställ din blomstergåva enkelt online.

Förmedlingsavgift när du skickar blombud utomlands via Florister i Sverige: 99 kr

-> till utlandsavdelningen hos Florister i Sverige


 

Euroflorist skickar blommor till följande länder (förutom till Danmark):

Australien
Belgien
Brasilien
Chile
Egypten
Estland
Finland
Frankrike
Grekland
Irland
Island
Italien
Japan
Kanada
Kina
Kroatien
Lettland
Litauen
Luxemburg
Malaysia
Malta
Mexiko
Monaco
Nederländerna
Norge
Nya Zeeland
Polen
Ryssland
Schweiz
Spanien
Storbritannien
Thailand
Tjeckien
Turkiet
Tyskland
Ukraina
Ungern
USA
Venezuela
Vietnam
Österrike