Belysning

Belysning online

Missa inte Lamp24 i din jakt på belysning. Välj och vraka bland över 30.000 olika lampor! ->till butiken!

 

Butiker som säljer lampor/belysning på nätet:

ComputerSalg – online MEGA store
Confident Living
Designtorget
Glasochinterior
Lamp24
LampGallerian
LamporNu
Lamporochljus.se
Northmans

Solhem Inredning
Telling Stories
Valostore

Läs mer om resp. lampaffärs inriktning i listan härunder
(scrolla ner en bit, så hittar du den)

 

En fin fönsterlampa, bordslampa, lampa till barnrummet eller någon tjusig designbelysning passar bra att ge bort i present vid olika tillfällen; som doppresent, bröllopsgåva, födelsedagspresent, till de nyinflyttade m m.

Vet du exakt vilken lampa du är ute efter är det förstås bara att googla på produktnamnet, så finner du butiker som erbjuder aktuell lampa. Vet du däremot inte riktigt vilken typ av belysning du ska köpa kan ovanstående butikslista hjälpa dig att snabbare hitta tips och inspiration. Gör lite snabbesök i butikerna, så finner du sannolikt ett och annat presentuppslag!


Aktuella erbjudanden

Kampanjer och förmånliga erbjudanden pågår ständigt hos de flesta e-handlare. Spana in våra samlade kampanjtips! Listan över aktuella erbjudanden uppdateras kontinuerligt. Kanske du hittar ett erbjudande som matchar dina inköpsplaner! Se mer här:

Aktuella kampanjer


Kort information om ovanstående lampaffärer:

 


ComputerSalg

ComputerSalg – Online MEGA Store med bas i Danmark, erbjuder ett brett utbud av belysning till konkurrenskraftiga priser.

Sortimentet består av t ex smart belysning (Philips hue-lampor), LED-lampor, inomhusbelysning, taklampor, pendellampor, vägglampor, ljuskronor, bordslampor, golvlampor, badrumsbelysning, spegelbelysning, barnlampor, spotlights, utomhusbelysning, strålkastare, solcellslampor m m.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i ComputerSalgs villkor och utbud.

till ComputerSalg!

 


Confident Living

Gillar du designlampor? Då gillar du förmodligen Confident Living. En del av deras lampor sticker ut lite extra och ligger i ganska höga prisklasser. Men det finns också lampor till lite lägre priser. 

Hos Confident Living kan du köpa taklampor, bordslampor, golvlampor, vägglampor, arbetslampor, kristallkronor, fönsterlampor, spotlights, ljusterapilampor, barnlampor och utomhusbelysning.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Confident Livings villkor och utbud.

 

till Confident Living!

 


Designtorget

Företaget startade 1993 som en marknadsplats där formgivare och uppfinnare gavs möjlighet att introducera sina produkter. Designtorget har genom åren vuxit i snabb takt och blivit en populär inspirationskälla för designintresserade. Ny formgivning dyker ofta upp i butiken och en del produkter kommer säkert med åren att kunna sälla sig till de populära designikonerna.

Utbudet av designlampor är inte jättestort, men helt klart värt att kolla in om du gillar design och inredning.

Om du vill upptäcka nya formgivningar och designers är ett besök hos Designtorget ett tips.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Designtorgets villkor och utbud.

till Designtorget!

 


Glasochinterior.se

Stor norsk inredningsbutik som har utökat sin onlineverksamhet med en svensk e-butik.

Under rubriken ”Lampor” finns belysning i kända varumärken.

Förutom lampor kan du shoppa en mängd inredningsprylar och presentartiklar; t ex köksprylar och kökstillbehör, prydnadssaker och skulpturer, möbler, porslin och serviser, vin- och ölglas, konstglas, badrumstillbehör, designprylar… m m.

Ett och annat norskt ord har smugit sig in i produktbeskrivningarna. Ganska charmigt och texterna flyter på bra ändå:)

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Glasochinteriörs villkor och utbud.

till Glasochinteriör!

 


Lamp24.se

Erbjuder ett gigantiskt utbud av belysning i alla kategorier. Lamp24.se skriver själva att de har över 40.000 lampor i sitt sortiment, så det finns en hel del lampor att välja mellan.

Den största fördelen med Lamp24.se är det stora utbudet och att du hittar en del lampmodeller som inte går att hitta ute i butik.

Prismässigt hittar du belysning i alla prisklasser här, från billiga lampor till riktigt dyra, exklusiva designlampor. En hel del designikoner ingår i kollektionen.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Lamp24’s villkor och utbud.

till Lamp24!

 


LampGallerian

E-handlare med fullt fokus på belysning. Mycket brett utbud av lampor från kända varumärken (ca 20.000 lampor i sortimentet). 

En dekorativ lampa passar fint som present till någon med inredningsintresse. Kanske en bordslampa, en solcellslampa eller dekorationsbelysning till trädgården/uteplatsen kan vara något att satsa på?

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Lampgallerians villkor och utbud.

till LampGallerian!

 


 

LamporNu

 

Här hittar du professionell LED-belysning i alla former; LED-spotlights, LED lysrör, LED kompaktlysrör, LED urladdningslampor, LED stiftlampor, LED armaturer, ljuskällor, lysrör, spotlights – även halogenlampor med mera.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor och LamporNu.

till LamporNu!

 


 

Lamporochljus.se


Populär butik med bas i Nederländerna. Webbutiker finns i närmare 30 länder, bl a i Sverige. Företaget tillverkar och säljer egna produkter under märket QAZQA. Du finner även belysning från andra varumärken i sortimentet.

Stort utbud, över 3.000 produkter. Här kan du shoppa inomhusbelysning, utomhusbelysning, ljuskällor och belysningstillbehör. Välj bland taklampor, golvlampor, vägglampor, bordslampor, spotlights, takfläktar med belysning, solcellslampor, LED-lampor…. och mycket mer därtill!

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor och lamporochljus.se.

till Lamporochljus!

 


 

Northmans

Inredningsbutik med ett unikt koncept. 20 kr per kundorder går till en etablerad välgörenhetsorganisation som bedriver hjälp-till-självhjälpsprojekt i fattiga länder.

Du kan själv välja vilken organisation du vill stödja;
ActionAid
CCY Tanzania
Hungerprojektet
Kudumbam
Ssenyange Education Project
eller
Zelmerlöw & Björkman Foundation

Läs om resp. organisations projekt och hur arbetet går till under länkarna ovan.

Butiken erbjuder bl a belysning, inredningsdetaljer, köksprylar, textilier, möbler, badrumstillbehör m m.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Northmans villkor och utbud.

till Northmans!

 


Solhem Inredning

Fokus ligger på inredning i skandinavisk, romantisk och lantlig stil.  Lampor i olika stilar erbjuds. Vissa designklassiker är med i lampkollektionen.

Välj bland taklampor, vägglampor, bordslampor, takpendlar m m!

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Solhems Inrednings villkor och utbud.

till Solhem Inredning!

 


 

Telling Stories
Här finns de där unika, ovanliga presentartiklarna som inte går att finna i de ”vanliga” presentbutikerna. Många prylar är tillverkade av återvunna material eller är prylar som upprustats för att få nytt liv. Spanar du efter roliga lampor som tillverkats med en stor portion fantasi är Telling Stories ett hett tips. Välj bland lampor i industriell stil och lampor som tillverkats av återvunna material (till exempel gamla rör).

Telling Stories samarbetar med lokala tillverkare i bl a Indien, Mexiko, Storbritannien och Mellanöstern. Företaget köper också in presentartiklar på marknader hos lokala hantverkare.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella ändringar i Telling Stories villkor och utbud.

till Telling Stories!

 


Valostore

Ute efter portabel belysning? Då är Valostore ett hett tips. En mycket välsorterad butik som fokuserar helt på portabel belysning från kända varumärken.

Välj bland ficklampor, pannlampor, arbetsbelysning, hjälmlampor, cykellampor, blixtljus/positionslus, ljuspuckar säkerhetsbelysning, belysning för video och foto, campingbelysning, extraljusramper med mera.

En kvalitetsficklampa, en pannlampa eller ett par cykellampor är exempel på produkter som är roliga att ge i present. Perfekt för dig som vill satsa på en omtänksam, praktisk och användbar gåva.

Lys upp tillvaron med belysning från Valostore!

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella ändringar i Valostores villkor och utbud.

till Valostore!

 


Elsäkerhet

Att tänka på elsäkerheten är alltid viktigt. Läs gärna Elsäkerhetsverkets information om vad du bör tänka på och vad du får lov att göra själv när det gäller arbete med el och belysning.

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.