Blombud till Spanien

Skicka blommor till Spanien

->blomsterbud till Spanien via Euroflorist

Har du spanska vänner och släktningar bosatta i Spanien eller känner någon svensk som flyttat till detta populära land? Då finns det säkert tillfällen då du vill uppmärksamma någon med en överraskningspresent. Ett blomsterbud är ett trevligt alternativ som brukar bli väldigt uppskattat.

Euroflorist är en populär blomsterförmedling på nätet. Företaget har mångårig erfarenhet av att förmedla blomstergåvor utomlands, bl a till Spanien.

Välj ut en blombukett eller blomsterdekoration i Spanien-sortimentet, genomför din beställning och överlämna sedan jobbet till Euroflorist. De ser till att din gåva skickas ända hem till mottagarens dörr. Var noggrann när du skriver i aktuella adressuppgifter för att undvika missförstånd. Euroflorist samarbetar med flera florister och blomsterbutiker runt om i Spanien.

Budavgift för utlandsbeställningar hos Euroflorist: någonstans mellan 100 – 200 kr. Avgiften varierar för olika länder. Du ser avgiften när du lägger din valda bukett  eller dekoration i varukorgen.

Blomsorter kan variera något beroende på säsong och tillgänglighet hos den lokale blomsterhandlaren i Spanien.

->till Euroflorists utlandsavdelning

Euroflorist skickar blommor till följande länder (förutom till Spanien):

Australien
Belgien
Brasilien
Chile
Danmark
Egypten
Estland
Finland
Frankrike
Grekland
Irland
Island
Italien
Japan
Kanada
Kina
Kroatien
Lettland
Litauen
Luxemburg
Malaysia
Malta
Mexiko
Monaco
Nederländerna
Norge
Nya Zeeland
Polen
Ryssland
Schweiz
Storbritannien
Thailand
Tjeckien
Turkiet
Tyskland
Ukraina
Ungern
USA
Venezuela
Vietnam
Österrike