Mors dag – skicka blommor

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Mors Dag, 31:e maj 2020

Sommarbukett med blandade blommor i ljusa, milda, blandade färger. Ur Euroflorists utbud av Mors Dags-buketter.
”Morsdagsbuketten” från Euroflorist. En bukett som utstrålar SOMMAR! Använd rabattkod TDEUROFLORIST10, så får du 10 % rabatt.


Dagens presenttips inför Mors Dag:


Skicka ett blomsterbud

Du får 10 % rabatt hos Euroflorist med rabattkod TDEUROFLORIST10

->till butiken<-Rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt

Gratulera mamma med ett fång blommor – skicka dem med ett blomsterbud! Det är busenkelt att skicka blommor idag när du kan beställa din blomstergåva direkt framför datorn. Spana in sortimentet av Mors Dags-buketter i Euroflorists e-butik och välj ut din favorit att skicka!

Euroflorist samarbetar med ett flertal blomsterbutiker runt om i Sverige och övriga världen. Den butik som får i uppdrag att arrangera och skicka ditt blomsterbud försöker tillmötesgå dina önskemål så mycket det bara är möjligt. Observera att vissa blomsorter du ser på Euroflorists hemsida kan komma att bytas ut mot andra sorter ifall de inte finns tillgängliga i just ”din” butik.

I år kommer det att skickas ovanligt många blomsterbud p g a rådande situation. Butikerna gör sitt bästa för att kunna beställa på önskat leveransdatum, men en del butiker skickar ut blommor hela morsdagshelgen, d v s från fredagen den 29:e till och med söndagen den 31:e maj. Kan vara bra att veta!

-> Skicka ett blomsterbud och gratulera på Mors Dag!

->till butiken<-

 

 


Fler presenttips inför MORS DAG:

-> butiker som skickar presentartiklar direkt till mottagaradressen tillsammans med din hälsning

MORS DAG 31 MAJ 2020 – överraska med en gåva!

 

Spana in Mors Dags-presenterna hos Bluebox! Din gåva skickas i en tjusig, blå ytterkartong tillsammans med din hälsning.

För att din gåva ska hinna fram innan Mors Dag: beställ helst innan kl. 14.00 tisdagen den 24:e maj. Leverans till utlämningsställe (välj presentmottagarens eller din egen leveransadress).

-> Morsdagspresenter hos Bluebox <-


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

Mors Dag – presenttips online