Blombud till Estland

Skicka blommor till Estland

->blomsterbud till Estland via Euroflorist

 

Känner du någon i Estland som ska uppvaktas? Ett blomsterbud är ett trevligt presentalternativ som brukar bli väldigt uppskattat.

Euroflorist tillhör de stora, etablerade blomsterförmedlingarna på nätet. De fixar blomsterbud till utlandet, bl a till Estland. Välj ut en blombukett eller blomsterdekoration i e-butiken, slutför din beställning och låt sedan Euroflorist fixa resten.

Euroflorist samarbetar med flera blomsterbutiker runt om i Estland. Din blomstrande gåva kommer att skickas ut med ett bud ända hem till mottagarens dörr. Det blir garanterat en rolig överraskning!

Budavgift för utlandsbeställningar: någonstans mellan 100 – 200 kr. Avgiften varierar för olika länder. Du ser avgiften när du lägger din valda bukett  eller dekoration i varukorgen.

->till Euroflorists utlandsavdelning

 


 

->blomsterbud till Estland via Florister i Sverige

Låt floristen få fria händer att skapa din blomstergåva! Du väljer prisnivå på den bukett du vill skicka och om du så vill även önskemål om färg på blommorna. Den lokala florist som får hand om din beställning skapar sedan en bukett med hjälp av tillgängliga säsongsblommor, med hänsyn till dina önskemål om färg på blommorna. Det brukar bli hur bra som helst! Florister är ett skickligt yrkesfolk.

Florister i Sverige samarbetar med blomsterförmedlingar och blomsterbutiker runt om i Estland. Gör dina nära och kära glada med ett fång blommor! Beställ din blomstergåva enkelt online.

Förmedlingsavgift när du skickar blombud utomlands via Florister i Sverige: 99 kr

-> till utlandsavdelningen hos Florister i Sverige


Euroflorist skickar blommor till följande länder (förutom till Estland):

Australien
Belgien
Cypern
Danmark
Egypten
England/Storbritannien
Finland
Frankrike
Grekland
Irland
Island
Italien
Japan
Kanada
Kina
Kroatien
Nederländerna/Holland
Norge
Polen
Portugal
Rumänien
Ryssland
Schweiz
Spanien
Thailand
Turkiet
Tyskland
USA
Österrike