Adventskalendrar

Ge en rolig adventskalender i present

 

 

Butikstips till dig som är på jakt efter en spännande julkalender

Spana in adventskalendrarna här:

Bluebox
CoolStuff
Forskarfabriken
Lekia

obs: en del kalendrar finns att köpa fr o m september, andra släpps först i oktober/november

Scrolla ner en bit, så hittar du mer information om adventskalendrarna hos ovanstående företag!

Gör någon glad med en julkalender fylld med choklad, godis, lakrits, leksaker, te, smaksatt popcorn, vingummi… Eller en helt galen kalender, t ex ”Gör din egen öl-kalender”, en kalender med skäggoljor, en nagellackskalender, en julkalender med delar till en bilmodell, en katt- eller hundkalender, en strumpkalender…. Du kan också köpa julkalendrar fyllda med 24 st roliga saker och experiment som väcker nyfikenhet och upptäckarlust hos barn. Ett sätt att uppmuntra till förkovring inom teknik och naturvetenskap. Det finns julkalendrar av alla de slag!

Spana in följande butiker i din jakt på en kul adventskalender:


Bluebox

Ett bra ställe om du vill satsa på en adventskalender med ätbara och drickbara godsaker! Välj bland kalendrar med gourmetlakrits, marmelad, vingummin, marsipan, mandel, godis, choklad, kaffe, te

Extra bonus: om du vill skicka din julkalender till en annan mottagare som present går det jättebra. Din gåva levereras i en snygg, blå ytterkartong, därav butiksnamnet Bluebox.

Spana in julkalendrarna hos Bluebox här:

-> julkalendrar fyllda med läckra godsaker

Fraktavgift: 49 kr oavsett ordersumma. Leverans till utlämningsställe.

Med reservation för eventuella justeringar i Bluebox utbud och villkor.


CoolStuff

Är du ute efter en lite galen och annorlunda julkalender är CoolStuff det rätta stället. Vad sägs om en kalender fylld med skäggvårdsprodukter, en verktygskalender, en adventskalender fylld med nagellack i olika färger, en sminkkalender, en müssli- eller grötkalender (??), en ”get boring stuff done-kalender”, en adventskalender med fläsksvålar, en julkalender med strumpor, en pusselkalender

Läs mer om julkalendrarna hos CoolStuff här:

-> spännande och lite smått galna adventskalendrar

Du kan få din gåva skickad direkt till mottagarens adress om du vill. Ändra bara leveransadress i kassan, så fixar butiken med en leverans till vald mottagare. Obs: ett krav för att du ska kunna ändra till en annan mottagadress än din egen är att du tidigare använt dig av Klarna Checkout. Har du inte det måste du beställa till din egen adress.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 499 kr, annars 49 kr (gäller leverans till utlämningsställe). Hemleverans kan beställas mot en extra avgift.

Med reservation för eventuella justeringar i Coolstuffs utbud och villkor.


Forskarfabriken

Säljer ”julkalendersäckar”, fyllda med roliga saker att upptäcka (välj mellan en kalender med 24 och 12 st överraskningar). Målgrupp: barn mellan 6 – 12 år. Kalendrarna börjar säljas den 1:e oktober.

Julkalender innehåller roliga saker och experiment samt pedagogiska förklaringar till varje produkt. Låt barnen upptäcka hur kul och spännande teknik och naturvetenskap är!

-> spana in Forskarfabrikens julkalendrar här!

Fraktavgift: 60 kr

Med reservation för eventuella justeringar i Forskarfabrikens utbud och villkor.


Lekia

Här hittar du de där populära leksakskalendrarna som barnen älskar. Överraska med en adventskalender fylld med spännande Lego eller Playmobil-saker, eller ge en kalender fylld med roliga Pixi-böcker. Kolla här för mer information:

-> adventskalendrar hos Lekia

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 699 kr, annars 49 kr.

Med reservation för eventuella justeringar i Lekias utbud och villkor.