Doftljus

Doftljus

Väldoftande ljus, onlinebutiker:

Livehome

 

Ett doftljus som sprider en ljuvlig doft på uteplatsen, på balkongen eller inomhus är en trevlig och enkel present som passar i de flesta sammanhang.

 

Ett butikstips:

 

Livehome

Titta in hos Livehome.se när du letar efter doftljus!

Välj mellan olika dofter; Varm, Söt & Fyllig, Frisk & Fräsch eller Tropisk & Fruktig.

Livehome erbjuder doftljus från flera kända leverantörer, bl a WoodWick, vars ljus har bland de längsta brinntiderna på marknaden. Deras ljus har en unik träveke som skapar ett mysigt, sprakande ljud när den brinner. WoodWicks-ljusen är stöpta i återvinningsbara glasbehållare och innehåller naturlig vax med bas av sojabönor. Dofterna är gjorda av eteriska oljor.

Ett doftljus är en enkel och hemtrevlig gåva. Levande ljus har en stor mysfaktor och om ljuset dessutom sprider en behaglig doft i rummet blir mysfaktorseffekten ännu större!

Att tänka på när du väljer ett doftljus är egenskaper som t ex brinntid, doft och miljövänlighet. Livehome har specialiserat sig på doftljus och har lagt ner mycket arbete på att hitta de bästa och mest ansvarstagande leverantörerna i världen.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt 1 – 3 arbetsdagar.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 350 kr, annars 49 kr.

Betalningsalternativ:  Klarna faktura, kort (Visa eller Mastercard) samt direktbetalning från Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB.

 

DOFTLJUS – ONLINEBUTIKER

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.