Doftljus

Doftljus

Väldoftande ljus, onlinebutiker:

Livehome

 

Ett doftljus som sprider en ljuvlig doft på uteplatsen, på balkongen eller inomhus är en trevlig och enkel present. Perfekt att ge till någon som fyller år eller som present istället för blommor!

 

Spana in utbudet av doftljus hos Livehome!

 

Livehome

Livehome erbjuder doftljus från flera kända leverantörer, bl a WoodWick, vars ljus har bland de längsta brinntiderna på marknaden. Deras ljus har en unik träveke som skapar ett mysigt, sprakande ljud när den brinner. WoodWicks-ljusen är stöpta i återvinningsbara glasbehållare och innehåller naturlig vax med bas av sojabönor. Dofterna är gjorda av eteriska oljor.

Ett doftljus är en enkel och hemtrevlig gåva. Levande ljus har en stor mysfaktor och om ljuset dessutom sprider en behaglig doft i rummet blir mysfaktorseffekten ännu större!

Att tänka på när du väljer ett doftljus är egenskaper som t ex brinntid, doft och miljövänlighet. Livehome har specialiserat sig på doftljus och har lagt ner mycket arbete på att hitta de bästa och mest ansvarstagande leverantörerna i världen.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i Livehomes utbud och villkor.

till Livehome!

 

DOFTLJUS – ONLINEBUTIKER

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.