Doftljus

Doftljus

 

Ge bort ett väldoftande ljus i present

 

Ett doftljus som sprider en ljuvlig doft på uteplatsen, på balkongen eller inomhus är en trevlig present och passar i de flesta sammanhang. Det finns en onlinebutik som verkar kunna sin sak när det gäller just doftljus:

Livehome

Titta in hos Livehome.se när du letar efter doftljus!

I onlinebutiken kan du välja önskad doft; Varm, Söt & Fyllig, Frisk & Fräsch eller Tropisk & Fruktig.

Livehome erbjuder doftljus från flera kända leverantörer, bl a WoodWick, vars ljus har bland de längsta brinntiderna på marknaden. Deras ljus har en unik träveke som skapar ett mysigt, sprakande ljud när den brinner. WoodWicks-ljusen är stöpta i återvinningsbara glasbehållare och innehåller naturlig vax med bas av sojabönor. Dofterna är gjorda av eteriska oljor.

Ett doftljus är en enkel och hemtrevlig gåva. Levande ljus har en stor mysfaktor och om ljuset dessutom sprider en behaglig doft i rummet blir mysfaktorseffekten ännu större!

Att tänka på när du väljer ett doftljus är egenskaper som t ex brinntid, doft och miljövänlighet. Livehome har specialiserat sig på doftljus och har lagt ner mycket arbete på att hitta de bästa och mest ansvarstagande leverantörerna i världen.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt 1 – 3 arbetsdagar.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 350 kr, annars 49 kr.

Betalningsalternativ:  Klarna faktura, kort (Visa eller Mastercard) samt direktbetalning från Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB.