Skicka blommor

Skicka ett blomsterbud
och gör någon riktigt glad! 

Blomsterförmedlingar på nätet:

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora

– alla tre tar 99 kr i förmedlingsavgift för blomsterbud inom Sverige. 

         

Obs:
just nu får du
10 % rabatt på din beställning hos Euroflorist
med
rabattkod TDSUMMERSE10

-> till Euroflorists webbutik!

Du kan också skicka blommor genom:

Gift2day

Hos Gift2day kan du beställa blomsterbud, men också skicka presenter som godis, choklad, gosedjur, doftljus, whiskyglas, en upplevelse… (med reservation för ändringar i sortimentet). En närmare beskrivning av Gift2days tjänster hittar du längre ner på den här sidan.

Att skicka blommor med bud är populärt. Vem blir inte glad över att bli uppvaktad med en vacker blombukett som kommer direkt hem till dörren?

Blomsterbud kan du beställa på tre sätt;
– genom att beställa dina blommor vid ett besök i en fysisk blomsterbutik,
– genom att ringa in din beställning hos en blomsterhandlare som förmedlar blomsterbud
– genom att göra din beställning direkt online hos en blomsterförmedlare på nätet

Det finns tre stora och välkända blomsterhandlare som säljer blombud online; Euroflorist, Flowerhouse och Interflora. Vi har använt oss av alla tre och för oss har det fungerat bra hos samtliga dessa. Alla tar 99 kr i förmedlingsavgift för blomsterbud inom Sverige, så den kostnaden behöver du inte jämföra.  Istället kan du jämföra utbud och priser på alla vackra blombuketter, blomsterdekorationer, krukväxter m m, för att hitta den ultimata blomstergåva som passar just ditt speciella tillfälle. Hos alla tre kan du beställa blombud till utlandet.

PRESENTKORT HOS INTERFLORA:

Om du vill skicka ett presentkort som ger mottagaren möjlighet att själv välja blommor i en butik kan du beställa detta hos Interflora. Se mer här!

 

Gift2day

Gift2day är en presentbutik där du kan beställa blommor samt presenter, choklad & godis och upplevelser Om du är osäker på om det är blommor du vill skicka som present eller något annat kan säkert ett besök i butiken generera en del presentuppslag.

Gift2day samarbetar med Euroflorist. Blomsterbud levereras direkt till mottagarens hemadress. Om du vill att blommorna ska levereras samma dag som du beställer dem går detta oftast att ordna, bara du håller dig till butikens deadlines för blomsterbeställningar. Se Gift2days leveransvillkor här.

Övriga presenter skickas med posten. Leveranstiden för dessa uppskattas till 1 – 3 dagar.

I presentsortimentet finns t ex choklad, godis, whiskeyglas, pussel, frågespel, gosedjur, doftljus, smycke, upplevelsepresenter.. m m. Utbudet varierar och vi reserverar oss för förändringar i sortimentet.

Alla presenter skickas i en fin presentask tillsammans med en personlig hälsning. Du väljer själv vilket datum du vill att gåvan ska skickas.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Leveranstid: Blommor kan normalt levereras samma dag som du gör beställningen, om denna görs före kl.12:00 vardagar och före kl.11:00 lördagar. Leveranser garanteras inte söndagar och helgdagar. Övriga presentartiklar tar normalt 1 – 3 dagar med post.

Fraktavgift: 99 kr för blomsterbud, 69 kr för övriga presenter

Betalningsalternativ: Visa, MasterCard, Amex, Diners,faktura

 

Skicka blommor med bud – beställ dem online!

 

Några tips om du vill skicka något annat än blommor i present till någon:

Skicka choklad, lakrits och godis
Skicka ost och delikatesser
Skicka presenter, varierande produkter

 

Aktuellt just nu: 

Alla blomsterförmedlare säljer färgglada, fina sommarblommor just nu. Superfina blomsterarrangemang med sommartema finns i förmedlarnas egna e-butiker.
Ett blomsterbud blir en rolig överraskning som levereras ända hem till dörren. En överraskning som garanterat kommer att uppskattas!