Blombud till Kina

Skicka blommor till Kina

Florister i Sverige - skicka blommor utomlands

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER HOS FLERA BLOMSTERFÖRMEDLINGAR
INNAN DU BESTÄMMER DIG FÖR VEM DU SKA ANVÄNDA DIG AV!

Populära blomsterförmedlingar som skickar blommor utomlands:

Florister i Sverige, Interflora och Euroflorist

Blomsterbud till utlandet via Florister i Sverige

Blomsterbud till utlandet via Interflora

Blomsterbud till utlandet via Euroflorist

 

Läs mer om ovanstående blomsterförmedlingar här:


 

Blomsterbud till Kina via Florister i Sverige

Låt floristen få fria händer att skapa din blomstergåva! Du väljer prisnivå på den bukett du vill skicka och om du så vill även önskemål om färg på blommorna. Den lokala florist som får hand om din beställning skapar sedan en bukett med hjälp av tillgängliga säsongsblommor, med hänsyn till dina önskemål om färg på blommorna. Det brukar bli hur bra som helst! Florister är ett skickligt yrkesfolk.

Florister i Sverige samarbetar med blomsterförmedlingar och blomsterbutiker runt om i Kina. Gör dina nära och kära glada med ett fång blommor! Beställ din blomstergåva enkelt online.

Blomsterbud till utlandet via Florister i Sverige


Skicka blommor till Kina via Interflora

Välj Kina i sökrutan, så hittar du rätt!

Interflora är en välrenommerad och erfaren blomsterförmedling. De skickar blommor till cirka 150 olika länder, bl a till Kina. Använd sökrutan, skriv in Kina och klicka. Då får du upp sortimentet för just Kina. Så är det nämligen, varje land har sitt eget sortiment.  Till några länder kan du välja att skicka presentartiklar istället för blommor, exempelvis choklad, drycker, fruktkorgar, delikatesskorgar, nallar m m. Interflora är kända för att erbjuda ett gediget sortiment av blommor som du kan få skickade till utlandet.

Blomsterbud till utlandet via Interflora


 

Blomsterbud till Kina via Euroflorist

Har du någon när och kär i Kina som du vill gratulera eller uppvakta? Ett blomsterbud är alltid rätt! Du beställer din blomstergåva enklast på nätet hos en etablerad online-blomsterförmedling.

Euroflorist är en välrenommerad blomsterförmedling som skickar blommor  både inom Sverige och utomlands, bl a till Kina. Det är så behändigt att beställa blommor idag, när det kan göras direkt framför datorn. Spana in utbudet av blombuketter och blomsterdekorationer i Euroflorists Kina-utbud, välj vilken produkt du vill skicka, beställ och låt sedan Euroflorist fixa resten.

Euroflorist samarbetar med flera kinesiska blomsteraffärer och florister. Din fina blomsterhälsning kommer att skickas med ett bud ända hem till mottagarens dörr. Gissa om mottagaren kommer att bli glad! Obs: ju noggrannare du är när du lämnar aktuella namn- och adressuppgifter, destor större är chansen att allt blir rätt.

Blomsterbud till utlandet via Euroflorist


 

Beställ ditt blomsterbud online när du ska skicka blommor utomlands.
Vill du skicka blommor till något annat land än Kina? Kika in här:

Australien
Belgien
Brasilien
Chile
Danmark
Egypten
Estland
Finland
Frankrike
Grekland
Irland
Island
Italien
Japan
Kanada
Kroatien
Lettland
Litauen
Luxemburg
Malaysia
Malta
Mexiko
Monaco
Nederländerna
Norge
Nya Zeeland
Polen
Schweiz
Spanien
Storbritannien
Thailand
Tjeckien
Turkiet
Tyskland
Ukraina
Ungern
USA
Venezuela
Vietnam
Österrike