Pokaler och Medaljer/Sport- och Idrottspriser

Sport- och Idrottspriser online

Pokaler, medaljer, statyetter, plaketter o dyl finns hos:

 

Vasaboden

Vasaboden Idrottspriser

En butik för sport- och idrottsföreningar, men också för privatpersoner!

Är du på jakt efter pokaler, medaljer, plaketter, statyetter, glaspriser/business awards eller något annat idrottspris?

Om du är inköpare i en idrottsförening får du förmodligen uppgiften att införskaffa priser som ska användas till föreningens olika tävlingar. Vi kan rekommendera det Göteborgsbaserade företaget Vasaboden. De har dels en fysisk butik i Göteborg (adress N. Ågatan 10), dels en stor webbutik. Vi kollade upp omdömen om butiken och hittade då övervägande positiva kundrecensioner.

Vasaboden erbjuder ett omfattande sortiment av idrottspriser; pokaler, medaljer, plaketter, statyetter, glaspriser/business awards m m. Du kan beställa gravyr av valfria texter som Vasaboden graverar in på din produkt med sin egen avancerade lasergravyrutrustning.

Sport- och Idrottspriser:

I produktsortimentet finns pokaler, statyetter, medaljer, plaketter o dyl som har specialdesignats för olika typer av sporter. För närvarande finns priser speciellt framtagna för följande sporter;

Basket
Curling
Friidrott
Innebandy
Racketsport
Biljard
Dart
Golf
Kampsport
Rugby
Boule
Fiske/Vildmark
Hästsport
Motorsport
Blandade sporter
Bowling
Fotboll
Hockey
Musik

Du väljer själv text och motiv!

 

Lotter/Bingo-artiklar

Förutom ovan nämnda produkter kan du köpa lotter med tillbehör, något som många föreningar använder sig flitigt av vid sina olika evenemang. Det finns t ex bingobrickor, bingodragare, tombolaurnor, biljettrullar, tombolalotter, lottringar, skraplotter och lucklotter att beställa.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt 2 – 5 arbetsdagar. Vissa specialprodukter har längre leveranstid.

Fraktavgift: Ingen när du beställer via vasaboden.se för över 500 kr, annars 95 kr. För beställningar som görs via mail, per telefon eller i butiken debiteras alltid en fraktkostnad på 95 kr. Således är det mest fördelaktigt att beställa online!

Betalningsalternativ: Klarna Checkout för privatpersoner (välj själv att betala mot faktura, med kort eller via internetbank), Klarna faktura för företagskunder.

 

HANDLA IDROTTSPRISER, POKALER, STATYETTER M M ONLINE

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.