Oktoberbuketten

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Höstbukett med blommor i lila och aprikost. Rosor, nejlikor, santini och deco kryss. Blommorna finns att beställa hos Interflora.
Rosor, nejlika, santini och deco kryss tillsammans med grönt. Det är Interfloras unika bukett för oktober månad. En grymt vacker höstbukett! Gör någon glad redan idag: skicka höstblommor med bud!

Överraska med en höstbukett

Din gåva kommer att få mottagarens mungipor att peka uppåt:)

Dagens presenttips:

Skicka Interfloras oktoberbukett med bud

Lägg till ett Rosa Band och stöd forskningen om bröstcancer.

-> till butiken <-

Interfloras utbud är outstanding. Inspirerande bilder på vackra blombuketter, blomstergrupper, rosboxar, blomstermoln, lyxbuketter, presentpåsar, chokladaskar, delikatesslådor mm väcker ”vill-ha-känslor”. Varför inte belöna dig själv med ett fång vackra blommor? Det är du värd, eller hur?

Budavgift: 99 kr, både för blombud som skickas inom Sverige och till utlandet (leverans sker i majoriteten av fallen hem till dörren). 79 kr för choklad- och presentbud (skickas per post till ombud).

Kommande event: Halloween 31 oktober. Fars dag 14 november. Överraska med ett fång höstblommor!

-> till Interflora <-

Med reservation för eventuella ändringar i Interfloras utbud och villkor.

-> till butiken <- 

 


FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-gåvor” och annat kul i presentväg:

-> skicka presenter direkt till mottagarens adress
-> beställ online för leverans hem till dörren
-> skicka choklad, lakrits och annat godis
->skicka blommor med bud
-> skicka ost och delikatesser

 

 


BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Presentbutiker online