Smarta saker & praktiska ting

Ge bort en smart pryl i present

 

Produkter som förenklar vardagen

 

Onlinebutiker som säljer praktiska och smarta ting på nätet:

CoolStuff
Ice Cube of Sweden
LifestyleStore
SmartaSaker

En närmare beskrivning av butikernas inriktningar ges i listan härunder. Med reservation för eventuella förändringar i butikernas utbud och villkor!

Ett presenttips är att ge bort en smart och praktisk pryl som gör livet lättare och som löser enkla vardagsproblem. Det finns butiker som nischat in sig på att sälja smarta prylar och praktiska ting. Vissa prylar är verkligen smarta, andra är egentligen totalt onödiga, men kan vara riktigt kul presenter.

 

Butiker:

 

CoolStuff

En välkänd prylbutik fylld med roliga, praktiska och coola prylar.

CoolStuff är en bra inspirationskälla ifall du vill inhämta presentidéer till fiffiga och kul presenter. Vissa prylar är riktigt smarta och underlättar i vardagen. Andra prylar är egentligen helt onödiga och behovet av dem kanske inte är jättestort, men de kan lätta upp stämningen och bidra till ett gott skratt. Det är lätt att fastna länge i butiken, för där finns många kul och smarta prylar!

Presentkort: Javisst, finns att beställa här!

Beräknad leveranstid: Normalt inom 1 – 2 dagar.

Fraktavgift: 49 kr, fri frakt vid köp över 499 kr.

Betalningsalternativ:  VISA, MasterCard, faktura, delbetalning, direktbetalning (SEB, Nordea, Swedbank och Handelsbanken)

 

Ice Cube of Sweden

När du vill kyla ner en dryck för att få den riktigt kall, t ex en whiskey eller en öl, finns ett smart alternativ till isbitar: täljstenskuber från Ice Cube of Sweden. Kuberna läggs en stund i frysen innan användandet. När de är tillräckligt kalla lägger du ner dem i ett glas och fyller sedan på med önskad dryck. Fördelen med kuberna är att de inte smälter och de späder inte ut drycken. De håller vätskan riktigt kall och god.

Täljstenskuberna kan även användas för varm dryck. De värms då upp i mikrovågsugnen och kan sedan läggas ner i en kopp varm dryck (t ex glögg). Läs instruktionerna om hur du använder kuberna på bästa sätt noggrant!

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Snabb leverans, normalt 1 – 2 dagar.

Fraktavgift: 49 kr

Betalningsalternativ:  Som privatkund betalar du via PayPal. Företagskunder faktureras.

 

LifestyleStore

Här kan du köpa smarta produkter för kabelhantering, tillbehör till  iPad & iPhone, mobiltillbehör, väskor & fodral, smarta tillbehör för din mobil och läsplatta som du kan använda i bilen, hörlurar, högtalare, kablar, adaptrar, sladdgömmor, kabellådor och liknande.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt inom 1 – 2 dagar.

Fraktavgift: Ingen inom Sverige

Betalningsalternativ: VISA, MasterCard, internetbank, PayPal, faktura

 

Smarta Saker

Säljer praktiska och smarta prylar som underlättar i vardagen, t ex smarta förvaringssystem, smarta reseprodukter, säkerhetsprodukter, funktionella prylar för din cykel, smarta prylar för barn & föräldrar, praktiska saker för hemmet, tillbehör som kan förbättra ljud och bild, belysning och mycket, mycket mer! Om du själv är uppfinnare och vill marknadsföra din produkt kan du lämna in en förfrågan till Smarta Saker om samarbete.

Har du sett “Jakten på storsäljaren” från Ullared? Flera av de produkter som presenterades i programmet finns hos SmartaSaker!

Presentkort: Absolut, du kan beställa presentkort hos Smarta Saker.

Beräknad leveranstid: Normalt inom 1 – 2 dagar.

Fraktavgift: Ingen vid ordervärde över 600 kr, annars 49 kr

Betalningsalternativ: VISA, MasterCard, faktura, PayPal, internetbetalning (Nordea, SEB, Swedbank och Handelsbanken)