Smarta saker & praktiska ting

Smarta prylar – onlinetips

 

Onlinebutiker som säljer praktiska ting som förenklar vardagen:

Coolstuff
Ice Cube of Sweden
SmartaSaker

En närmare beskrivning av butikernas inriktningar ges nedanstående lista. Med reservation för eventuella förändringar i butikernas utbud och villkor!

Ett presenttips är att ge bort en smart och praktisk pryl som gör livet lättare och som löser enkla vardagsproblem. Det finns butiker som nischat in sig på att sälja smarta prylar och praktiska ting. Vissa prylar är verkligen smarta, andra är egentligen totalt onödiga. Men de kan vara kul presenter som framkallar glada skratt och gott humör!

 

Coolstuff

Presentbutik fylld med roliga, praktiska och coola prylar.

CoolStuff är en bra inspirationskälla ifall du vill inhämta presentidéer till fiffiga och kul presenter. Vissa prylar är riktigt smarta och underlättar i vardagen. Andra prylar är egentligen helt onödiga, men de kan lätta upp stämningen och bidra till ett gott skratt.

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Coolstuff.

till Coolstuff!

 


 

Ice Cube of Sweden

När du vill kyla ner en dryck för att få den riktigt kall, t ex en whiskey eller en öl, finns ett smart alternativ till isbitar: täljstenskuber från Ice Cube of Sweden.

Kuberna läggs en stund i frysen innan användandet. När de är tillräckligt kalla lägger du ner dem i ett glas och fyller sedan på med önskad dryck. Fördelen med kuberna är att de inte smälter och de späder inte ut drycken. De håller vätskan riktigt kall och god.

Täljstenskuberna kan även användas för varm dryck. De värms då upp i mikrovågsugnen och kan sedan läggas ner i en kopp varm dryck (t ex glögg). Läs instruktionerna om hur du använder kuberna på bästa sätt noggrant!

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Icecube.

till Ice Cube of Sweden!


 

SmartaSaker

Säljer praktiska och smarta prylar som underlättar i vardagen, t ex smarta förvaringssystem, smarta reseprodukter, säkerhetsprodukter, funktionella prylar för din cykel, smarta prylar för barn & föräldrar, praktiska saker för hemmet, tillbehör som kan förbättra ljud och bild, belysning och mycket, mycket mer!

Tips: Om du själv är uppfinnare och vill marknadsföra din produkt kan du lämna in en förfrågan till Smarta Saker om samarbete.

Har du sett ”Jakten på storsäljaren” från Ullared? Flera av de produkter som presenterades i programmet finns hos SmartaSaker!

Till butikens köpvillkor/fraktvillkor

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos SmartaSaker.

till SmartaSaker!

 


SMARTA PRYLAR SOM UNDERLÄTTAR I VARDAGEN

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.