Florister i Sverige

Beställ blomsterbud hos Florister i Sverige

En modern blomsterförmedling med ett flexibelt tänk. Prova dem!

 

Blomsterbud hos Florister i Sverige

 

Florister i Sverige:

skickar blommor med bud inom hela Sverige

skickar enkla nivåbuketter med bud (gäller Sverige)

skickar chokladbud (gäller Sverige)

skickar nallebud (gäller Sverige)

skickar blommor med bud till utlandet

skickar begravningsblommor

 skickar kondoleansblommor

Låt floristen skapa din blomstergåva! Ett alternativ hos Florister i Sverige.
Låt floristen fritt få använda sin skaparglädje! Hen binder ihop en tjusig bukett med tillgängliga säsongsblommor. Fyll i dina önskemål om färgval om du vill, så tar floristen hänsyn till dessa. Prova Florister i Sverige nästa gång du skickar blommor!

 

Blomsterbud hos Florister i Sverige

Blommor, växter och choklad för alla tillfällen och högtider! 

En stor fördel med Florister i Sverige är att du ser vilken blomsteraffär som ska fixa ditt blomsteraffär (gäller blombud som skickas inom Sverige). Varje blomsteraffär har sin egen budavgift.

Buketterna du ser på Florister i Sveriges hemsida är exempelbilder på hur slutresultatet kan komma att se ut. Floristen skapar fritt med tillgängliga säsongsblommor. Självklart med hänsyn till dina val och önskningar. Det brukar bli bra! Florister är duktiga på att skapa fina blomsterarrangemang och de blir extra glada när de fritt får använda sin fantasi, yrkeskunskap och skaparglädje.

Vill du skicka choklad istället för blommor? Eller vill du skicka en söt nalle eller ett gosedjur i present till ett barn (ja, varför inte till en vuxen?) Det fixar Florister i Sverige! De erbjuder fina presentförpackningar med belgisk choklad och strutar fyllda med läckra chokladpraliner samt gulliga nallar och mjukisdjur. Din choklad- eller nallegåva levereras med posten varubrev/paket direkt till mottagaren tillsammans med din hälsning. Större försändelser hämtas hos ombud.

Florister i Sverige = en flexibel, modern blomsterförmedling som tänker utanför boxen:)

 

 

till Florister i Sverige!