Skicka blommor inom Sverige

Blomsterbud – beställ enkelt online!

 

Skicka blommor inom Sverige 

Bra val när du ska beställa blomsterbud online:

Euroflorist och Bringbloom

Euroflorist

Bringbloom

Obs:

Hos Euroflorist:

Rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt

 

Hos Bringbloom:

Rabattkod Flower!15 ger dig 15 % rabatt

Läs mer om de båda blomsterförmedlingarna nedan!


 

 

Vill du överraska någon när och kär med ett fång blommor som levereras med bud? Då är Euroflorist och Bringbloom bra val.

Euroflorist är en erfaren blomsterförmedling på nätet som skickar blommor med bud till nästan alla platser i Sverige, stora som små. Budavgiften är för det mesta 99 kr, med vissa undantag då avgiften kan bli något högre (t ex till lite svårtillgängliga platser).

Kika in hos Euroflorist och spana in deras blomstersortiment!

->till butiken!

 

OBS: Kampanj hos Euroflorist:
Med rabattkod TDEUROFLORIST10
får du 10 % rabatt på ditt köp t o m den 31 december!

Gör någon riktigt glad
– skicka ett blomsterbud!

Rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt

 

 


Skicka blommor FRAKTFRITT!

-> till butiken!

Bringbloom är en relativt ny blomsterförmedling i Sverige. De erbjuder ett 10-tal (emellanåt fler) vackra blombuketter som du kan skicka med bud till följande områden i Sverige: Skåne, Stockholms län, Mälardalen, Västsverige, Halland, Skaraborg, Östergötland samt områden runt Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga.

Obs, viktigt: det kan finnas en del mindre orter inom ovanstående områden som ännu inte kommit med i systemet. Fler möjliga leveransområden och orter tillkommer efterhand. Fyll i aktuellt postnummer och önskad leveransort i sökfunktionen “Var levererar vi?” på Bringblooms hemsida, så får du direkt informationom det går att skicka blomsterbud till “din” ort eller inte. Om svaret är ja: välj ut en blomsterbukett i onlinebutiken, slutför din beställning och låt sedan Bringbloom skicka din gåva med ett bud ända hem till mottagarens dörr.

Obs: Bringbloom skickar ditt blomsterbud till mottagaren direkt från sitt eget lager och blomster-binderi. Inga fördyrande mellanhänder alltså. Ingen extra budavgift tillkommer. Dock får du betala en summa för ett hälsningskort. Pris: 15 kr (med reservation för ev. prisjusteringar). Självklart ska mottagaren veta vem som har skickat blommorna, så räkna in de femton kronorna i slutpriset:)

Fördelar med Bringbloom:

  • Låga priser
  • Ingen fraktavgift tillkommer
  • Blommorna levereras i förpackning med lyxig unboxingfeeling
  • Du får 5 dagars garanti på blommorna
  • Erbjuder blommor från blomsterlandet Holland samt Fairtrade-rosor från Kenya
  • Skötselinstruktioner bifogas

Brukar du spana efter Fairtrade-märket när du handlar? Hos Bringbloom kan du välja att skicka ett fång Fairtrade-märkta rosor!

->Fairtrade-buketter hos Bringbloom

Skicka blommor fraktfritt via Bringbloom