Tidningsprenumerationer

Tidningsprenumerationer

 

Beställ en tidningsprenumeration online

En tidningsprenumeration brukar en uppskattad present. Det finns alltid tidningar för specifika, nischade intresseinriktningar.

Några utvalda tips för dig som vill prenumerera på någon speciell tidning:

Readly

En prenumeration hos Readly är perfekt för dig som vill ha tillgång till flera olika tidningar på en och samma gång, till ett förmånligt pris. Över 4.000 olika magasin ingår i prenumerationen.

Tips: du kan dela prenumerationen med dina familjemedlemmar – upp till fem profiler ingår.

Periodvis (nästan alltid!) kör Readly kampanjer, där du kan starta en prenumeration för 9:- som gäller en testmånad. Är du nöjd kan du bara fortsätta din prenumeration så länge du vill, för 99:-/månad (med reservation för eventuella prisjusteringar hos Readly). Ingen bindningstid.

Välj och vraka bland tidningar och magasin inom olika ämnen:

Jakt, fiske
Ekonomi, affärer
IT, teknik
Mode
Mat, dryck
Hälsa, fitness
Hobby
Livsstil
Musik
Natur, vetenskap
Bröllop
Resor, regionalt
Djur
Historia
Barn
Foto
Inredning
Spel
Ungdom
Livsstil premium
Båtar, vattensport
Hem, trädgård
Bil, MC, motor
TV, film
Familj, barn
Livsstil man
Livsstil kvinna
Serier
Konst, design, arkitektur
Handarbete, gör-det-själv
Sport, friluftsliv
Nyheter, samhälle, politik
Kändisar, nöje
Utbildning, kunskap

Många tidningar är på svenska, men du hittar också tidsskrifter på andra språk, tidningar på tyska, engelska, italienska, franska, danska, finska, kinesiska, spanska, hindi, litauiska, nederländska, norska, svenska, polska och thailändska (med reservation för ev. ändringar)

Ladda ner Readlys app, skapa ett konto (går på readly.com också), betala. Klart! Nu kan du njuta av och förkovra dig med hjälp av en mängd kända och intressanta tidningar. Om du har något specialintresse är det stor chans att du finner tidningar inom just DITT område hos Readly!

Beräknad leveranstid: Du får tillgång till alla tidningar i Readlys app direkt efter att du öppnat ditt konto.

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: Kort (VISA/MasterCard) eller PayPal

 

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter (DN) är en oberoende liberal dagstidning med seriös nyhetsbevakning. Du kan prenumerera både på papperstidningen och på den digitala varianten av DN.

Beräknad leveranstid: Bestämmer du dig för den digitala varianten av DN kommer din prenumeration igång direkt. Tänk gärna på miljön – en digital tidning är mer miljövänlig än en papperstidning! Det går naturligtvis också att prenumerera på DN i pappersform. Det tar ett par dagar efter att du gjort din beställning till tidningen dyker upp i brevlådan.

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: Faktura, autogiro, kortbetalning, e-faktura.

 

Tidningskungen

Kungen över tidningsprenumerationer! Välj en prenumeration av en tidning inom kategorier som Barn & Ungdom, Veckotidningar, Mat & Vin, Djur & Natur, Inredning, Hälsa & Skönhet, Finans, Skvaller, Vetenskap & Historia, Kvinna, Bil & Motor, Familj, Dagstidningar, Serietidningar, Mode, Fritid & Äventyr m m.

Om du är osäker på vilken tidning presentmottagaren kan tänkas uppskatta, är ett presentkort på en egenvald tidningsprenumeration en bra lösning.

Förmånliga kampanjer pågår ständigt.

Presentkort: Visst kan du beställa presentkort på en tidningsprenumeration, så att mottagaren själv kan välja vilken tidning.

Beräknad leveranstid: Varierar beroende på vilken tidning som väljs. Information om när den aktuella prenumerationen startas ges på hemsidan. Du kan själv skapa ett gratulationskort. Din beställning sker per omgående, så information om din gåva får du direkt efter beställning.

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: Svenska titlar: betalas mot faktura. Utländska titlar: betalas med kort.

 

BESTÄLL EN TIDNINGSPRENUMERATION PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.