Tidningsprenumerationer

Tidningsprenumerationer

 

Beställ en tidningsprenumeration online

En tidningsprenumeration brukar en uppskattad present. Det finns alltid tidningar för specifika, nischade intresseinriktningar.

Några utvalda tips för dig som vill prenumerera på någon speciell tidning.

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter (DN) är en oberoende liberal dagstidning med seriös nyhetsbevakning. Du kan prenumerera både på papperstidningen och på den digitala varianten av DN.

Beräknad leveranstid: Bestämmer du dig för den digitala varianten av DN kommer din prenumeration igång direkt. Tänk gärna på miljön – en digital tidning är mer miljövänlig än en papperstidning! Det går naturligtvis också att prenumerera på DN i pappersform. Det tar ett par dagar efter att du gjort din beställning till tidningen dyker upp i brevlådan.

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: Faktura, autogiro, kortbetalning, e-faktura.

 

Tidningskungen

Kungen över tidningsprenumerationer! Välj en prenumeration av en tidning inom kategorier som Barn & Ungdom, Veckotidningar, Mat & Vin, Djur & Natur, Inredning, Hälsa & Skönhet, Finans, Skvaller, Vetenskap & Historia, Kvinna, Bil & Motor, Familj, Dagstidningar, Serietidningar, Mode, Fritid & Äventyr m m.

Om du är osäker på vilken tidning presentmottagaren kan tänkas uppskatta, är ett presentkort på en egenvald tidningsprenumeration en bra lösning.

Förmånliga kampanjer pågår ständigt.

Presentkort: Visst kan du beställa presentkort på en tidningsprenumeration, så att mottagaren själv kan välja vilken tidning.

Beräknad leveranstid: Varierar beroende på vilken tidning som väljs. Information om när den aktuella prenumerationen startas ges på hemsidan. Du kan själv skapa ett gratulationskort. Din beställning sker per omgående, så information om din gåva får du direkt efter beställning.

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: Svenska titlar: betalas mot faktura. Utländska titlar: betalas med kort.

 

BESTÄLL EN TIDNINGSPRENUMERATION PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.