Tidningsprenumerationer

Ge bort en tidningsprenumeration

 

En omtänksam gåva
som garanterat blir uppskattad

En tidningsprenumeration brukar bli mycket uppskattad som present. Det finns tidningar för de flesta intressen. Kanske har mottagaren av din present något specialintresse? Då finns det säkert en tidning som passar. Tidningsprenumerationer är populära presenter vid t ex mors dag, fars dag, födelsedagar, som julklapp m m.

 

Dagens Nyheter

Dagens Nyheter (DN) är en oberoende liberal dagstidning med seriös nyhetsbevakning. Du kan prenumerera både på papperstidningen och på den digitala varianten av DN. Om du vill läsa om allt som händer runt omkring oss, både i Sverige och i världen, är DN ett bra alternativ. Kanske en presentidé till någon som själv inte har råd med en prenumeration?

Beräknad leveranstid: Bestämmer du dig för den digitala varianten av DN kommer din prenumeration igång direkt. Tänk gärna på miljön – en digital tidning är mer miljövänlig än en papperstidning! Och så slipper du att samla alla gamla tidningar och lämna dem till pappersåtervinningen. Men valet är förstås fritt, det går att prenumerera på DN i pappersform också. Det tar ett par dagar efter att du gjort din beställning till tidningen dyker upp i brevlådan.

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: Faktura, autogiro, kortbetalning, e-faktura.

 

Tidningskungen

Kungen över tidningsprenumerationer! Här kan du välja och vraka ur sortimentet. Det finns tidningar inom de flesta kategorier; t ex Barn & Ungdom, Veckotidningar, Mat & Vin, Djur & Natur, Inredning, Hälsa & Skönhet, Finans, Skvaller, Vetenskap & Historia, Kvinna, Bil & Motor, Familj, Dagstidningar, Serietidningar, Mode, Fritid & Äventyr m m.

Om du är osäker på vilken tidning du vill ge bort kan du beställa ett presentkort som du kan skicka till mottagaren, som då själv väljer vilken tidning som önskas.

Tidningskungen har ofta förmånliga kampanjer, där du kan beställa prenumerationer till riktigt bra priser.

Presentkort: Visst kan du beställa presentkort på en tidningsprenumeration, så att mottagaren själv kan välja vilken tidning.

Beräknad leveranstid: Varierar beroende på vilken tidning som väljs. Information om när den aktuella prenumerationen startas ges på hemsidan. Du kan själv skapa ett gratulationskort. Din beställning sker per omgående, så information om din gåva får du direkt efter beställning.

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: Svenska titlar: betalas mot faktura. Utländska titlar: betalas med kort.