Lökar och knölar

Lökar och knölar – onlinebutiker

 

Populär butik med stort utbud av lökar och knölar:

Odla.nu

Läs mer om butikens inriktning här!


till Odla.nu!

Lökar och knölar till trädgården, kolonilotten och/eller balkongen kan du med fördel köpa online. Läs mer om Odla.nu, en av våra största trädgårdsbutiker på nätet:


Odla.nuPopulär trädgårdsbutik, säljer bl a  knölar och lökar.

Knölar och lökar som tas fram hos Odla.nu kontrolleras noggrant innan de levereras ut till kund. Utbudet varierar beroende på aktuell säsong. Sist vi kollade fanns det gott om sommarblommande lökar och knölar, t ex liljor, anemoner, begonior, dahlior, gladioler, pioner, ranunklar m m. Självklart varierar sortimentet beroende på vad som är tillgängligt under aktuell säsong.

Vill du förkovra dig om växter, lökar, knölar, blommor och trädgård? Spana in Odla.nu’s växtlexikon!

Med reservation för eventuella justeringar i Odlas utbud och villkor.

till Odla.nu!


Du kan i princip handla allt du behöver till trädgården, kolonilotten eller balkongen på nätet. Titta gärna in här för mer information:

TRÄDGÅRDSBUTIKER PÅ NÄTET – LÖKAR OCH KNÖLAR


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.