Personliga presenter

Personliga gåvor och julklappar

Personliga julklappar och presenter kan du köpa här:

Yoursurprise
Medgravyr
Memmo
Calligraphen
Getpersonal
Sakligheter
iELM
PenStore
Önskefoto
Strumpmaskinen
Interflora*
*skicka med en personlig videohälsning med ditt blombud!

Läs mer om webbutikernas inriktningar i listan härunder
(scrolla ner en bit, så hittar du den)

 

Ibland är det roligt att ge bort något riktigt personligt. På den här sidan har vi samlat information och tips om onlinebutiker som säljer personliga presenter av olika slag. En kort beskrivning av resp. butik ges (med reservation för eventuella ändringar i butikernas villkor och utbud)

Butikslista:


Yoursurprise


Populär europeisk butik som erbjuder personliga presenter.

Du väljer först produkt, sedan kan du personifiera din gåva med t ex ett eget foto eller en valfri text.

I sortimentet finns t ex mobilskal, kuddar, gosedjur, hängsmycken, klockor, armband, förkläden, t-shirts, babybodies, vinpresenter, chokladkakor, chokladkartonger, fotochoklad, godisburkar, schackspel, duschdraperi, plånböcker, slipsar, nyckelringar, sneakers, haklappar…..och mycket mer därtill!

Önskar du direktleverans till presentmottagarenDu väljer själv leveransadress, så detta är inga problem.

Läs all information under FAQ noggrant, så att du vet hur det hela fungerar. Glöm inte att beställa ett gratis gåvokort med din personliga hälsning, så att mottagaren vet vem som skickat presenten.

Presentkort: Ja!

Leveranstid: 7 – 8 arbetsdagar. Din order skickas från Nederländerna, kundtjänsten finns däremot i Storbritannien. Vi har själva provat att beställa en personlig present hos Yoursurprise och är nöjda. Leveransen kom redan efter 3 – 4 dagar.

Fraktavgift: Varierar lite beroende på vad du handlar. Du ser aktuell fraktkostnad vid resp. produktpresentation.

Betalningsalternativ: kort, PayPal, Klarna faktura. Snabbast leverans får du när du betalar via PayPal eller med kort.

Med reservation för eventuella justeringar i Yoursurprise utbud och villkor.

-> till Yoursurprise! <-


Medgravyr

Om du vill ge bort en personlig gåva med gravering är Medgravyr.se absolut värd att ta med på listan över tänkbara inköpsställen.

Butiken erbjuder ett intressant utbud av kvalitetsgåvor som kan förses med personlig gravyr (t ex personligt graverade vinglas, graverade ölglas, whiskyglas med gravyr, champagneglas med gravyr, graverade karaffer, skärbrädor med personlig text, serveringsbrickor med personlig textköksknivar med personlig gravyr, graverade knivställ & knivtillbehör, kaffemuggar med personliga texter m m.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt 4 – 7 arbetsdagar.

Fraktavgift: 59 kr med normalfrakt, 149 kr med expressfrakt.

Betalningsalternativ: Faktura, bankkort eller direktbetalning via din bank

Med reservation för eventuella justeringar i Medgravyrs utbud och villkor.

-> till Medgravyr! <-


Memmo

Låt en känd person skicka en personlig videohälsning till någon när och kär! Presentmottagaren kommer att spricka upp i ett stort leende när hen får din hälsning på detta unika sätt. Kanske det finns en idol bland de listade kända personerna på Memmos hemsida! Tänk att få en personlig hälsning från favoritkändisen!

Flera celebra skådespelare, musiker, fotbollsspelare, komiker och många andra som många säkert blir starstruck av har anslutit sig till Memmos tjänst. En personlig videohälsning från en känd person blir en annorlunda, rolig och väldigt personlig gåva från just dig som aldrig kommer att glömmas. Mottagaren kan spela upp hälsningen om och om igen!

Skicka en Memmo-hälsning till brudparet, till födelsedagsgrisen, till studenten som slutar gymnasiet eller skicka en extra personlig julhälsning. En videosnutt med en personlig hälsning från en kändis passar vid alla tillfällen då någon ska uppmärksammas lite extra!

Presentkort: Ja, sådana finns att beställa!

Beräknad leveranstid: Varierar. Vissa kändisar levererar väldigt snabbt, andra har något längre leveranstid. Du skickar en förfrågan med beskrivning till den kändis du valt och sedan får du vänta på svar om hen vill ta sig an ditt uppdrag. Det brukar de vilja:)

Fraktavgift: Ingen så vitt vi kan se.

Betalningsalternativ: Swish, bankkort

Med reservation för eventuella justeringar i Memmos utbud och villkor.

-> till Memmo! <-


Calligraphen

En butik fylld med olika festtillbehör. Calligraphen är Kunglig Hovleverantör. 

Här hittar du trycksaker o. dekorationer till olika högtider och festligheter. Det finns gott om produkter som du kan personifiera, t ex:

Detta var endast ett axplock av festtillbehör hos Calligraphen. Scrolla runt bland alla festliga produkter och låt dig inspireras!

Läs gärna några utlåtanden om butiken från olika kunder hos Calligraphen här.

Presentkort: Nej, verkar inte finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på presentkort.

Leveranstid: Normalt ca 1 – 5 arbetsdagar

Betalningsalternativ: Klarna fakturabetalning, delbetalning, kontokortsbetalning samt direktbetalning

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 900 kr. Annars 59 kr (vid beställning av paraply är avgiften 69 kr)

Med reservation för eventuella justeringar i Calligraphens utbud och villkor.

-> till Calligraphen! <-


Getpersonal

En perfekt butik om du vill ge bort en present med personlig gravyr. Butiken är fylld med presenter som t ex fickpluntor iPhone-fodral, nyckelringar, pennor, termosar, glas, knivar, ljuslyktor och oljelampor, smycken, dogtags och mycket, mycket mer. När du bestämt dig för en produkt, väljer du gravyrtext, typsnitt och textstorlek.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt 1 – 3 arbetsdagar

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: VISA, MasterCard, direktbetalning (Nordea, SEB, Swedbank eller Handelsbanken), faktura, delbetalning.

Med reservation för eventuella justeringar i Getpersonals utbud och villkor.

-> till Getpersonal! <-


Sakligheter

Här hittar du mängder av presentartiklar med personlig touch. Prylar med färdiga texter. Varje text är anpassad efter olika personer och olika intressen. Välj bland presentartiklar som budskapshjärtan, budskapsmuggar, budskapsglas, budskapsporslin och mycket annat kul. 

Surfa runt bland alla personliga presenter, så hittar du sannolikt något roligt och personlig att ge till din favoritvän eller favoritsläktning. Med en kärleksfull budskapstext blir din gåva till ett roligt minne från just dig.

Presentkort: Nej, det verkar inte finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ordet presentkort.

Leveranstid: Ca 1 – 4 arbetsdagar. Befinner du dig i Kalmartrakten kan du hämta din beställning i Kalmarbutiken samma dag som du beställer.

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 500 kr.

Betalningsalternativ: Klarna faktura, Klarna delbetalning, konto, direktbetalning via bank, bankkort (VISA, MasterCard)

Med reservation för eventuella justeringar i Sakligheters utbud och villkor.

-> till Sakligheter! <-
iELM


iELM är ett familjeföretag som säljer unika och egentillverkade barnkläder, i fantastiska mönster och färger.

Flera av plaggen går att förse med egenvald text (t ex ett namn). Ett alternativ om du vill ge bort ett slittåligt, skönt barnplagg med personlig prägel!

Plaggen du hittar i iELMs webbutik är sydda i sköna och slitstarka tyger. Vi kollade runt lite i sortimentet och blev riktigt glada av att titta på alla tuffa kläder! Ett besök rekommenderas!

Kläderna finns tillgängliga i storleksspannet 56 – 128 cl (med reservation för ev. förändringar). Huvudkategorier är Ytterkläder, Byxor, Bodys, Jumpsuits, Klänningar, Hoodies, Överdelar och Mössor.

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: 3 – 5 dagar.

Fraktavgift: 1 produkt 29.- inom Sverige, 2 eller flera kostar 49 kr inom Sverige.

Betalningsalternativ: Faktura, PayPal, kort (VISA, MasterCard)

Med reservation för eventuella justeringar i iELMS utbud och villkor.

-> till iELM! <-

 


PenStore

Ge en  penna med gravyr i present! Hos PenStore hittar du kulspetspennor, reservoarpennor och rollerballpennor, vilka kan förses med gravyrtext (upp till 30 tecken).

Tips: varför inte ge en äkta Fisher Space Pen i present till någon som ska uppvaktas lite extra?  Pennan användes efter NASA-tester på den första bemannade månfärden 1969 och har enligt uppgift hos PenStore använts på alla bemannade rymdfärder sedan 1968. En riktig designklassiker med intressant historia! Med presentmottagarens namn på pennan blir den en grym gåva! Obs: det finns flera varianter av rymdpennorna från Fisher. Se mer här: -> rymdpennor, Fisher Space Pen

Presentkort: Tyvärr verkar inte sådana finnas. Åtminstone fick vi ingen träff när vi sökte på ”presentkort”.

Beräknad leveranstid: Normalt 2 – 5 vardagar

Fraktavgift: Fri frakt vid köp över 299 kr, annars 29 kr (till ombud). Fri  hemleverans med Airmee till Stockholm, Göteborg, Malmö, Lund, Linköping, Norrköping, Växjö vid köp över 299 kr, annars 29 kr.

Betalningsalternativ: Faktura, bankkort, delbetalning, delbetalning, Swish

Med reservation för eventuella justeringar i Penstores utbud och villkor.

-> till PenStore! <-

 


Önskefoto

Traditionella fotoalbum i all ära, men ingenting slår en personlig fotobok! En perfekt present till bröllopsparet, till 50-åringen, till pensionären, till konfirmanden, till mor- och farföräldrarna, till studenten…, ja till vänner eller släktningar som av någon anledning ska firas och som du vill förära med en unik och minnesvärd gåva!

Önskefoto har lång erfarenhet av att erbjuda personliga presenter med hjälp av kundernas egna foton. Välj mellan fotoböcker, canvastavlor, skumtavlor, aluminiumtavor, plexiglastavlor, bild på trä, fotokalendrar, fotokort och fotomuggar och var med att skapa en riktigt unik och personlig gåva tillsammans med butiken!

Presentkort: Javisst, du kan beställa presentkort hos Önskefoto. De finns i olika valörer, se info här.

Beräknad leveranstid: Mellan 4 – 9 arbetsdagar (beror på vald produkt). Se mer här.

Fraktavgift: Varierar beroende på produktens storlek. Se detaljerad information om leveransavgifterna här.

Betalningsalternativ: Kort (MasterCard, Visa eller American Express), Klarna faktura

Med reservation för eventuella justeringar i Önskefotos utbud och villkor.

> till Önskefoto! <-

 


Strumpmaskinen

 

Personliga och roliga strumpor

Ladda upp ett personligt foto och låt Strumpmaskinen starta..! Ett par personliga strumpor blir en kul present. Låt ett foto på ett älskat husdjur, din vän, din fru, din man, din kille, din tjej, din partner eller någon annan när och kär pryda strumporna!

Surfa in på Strumpmaskinen.se och sätt igång att designa ett par personliga strumpor!

Presentkort: Nej, inte så vitt vi kan se.

Leveranstid: Räkna med 10 – 15 arbetsdagar. 

Fraktavgift: Ingen

Betalningsalternativ: kort, Klarna faktura, Klarna delbetalning, Klarna Direkt, betalning via internetbank (Swedbank, Handelsbanken, Nordea och SEB).

Med reservation för eventuella justeringar i Strumpmaskinens utbud och villkor.

-> till Strumpmaskinen! <-

 


Interflora

Blomsterbud med personlig videohälsning

Skicka en personlig videohälsning tillsammans med ditt blomsterbud! Det kan du göra via Interflora.

Ladda upp en videosnutt på max 30 sekunder i e-butiken. Klicka på ”Skicka videohälsning” när du har valt bukett och önskat leveransdatum. Där hittar du information om hur det går till.

Mottagaren får en QR-kod på ett kort tillsammans med din blomstergåva. Hen läser av och laddar upp din hälsning och kan njuta av den i sin mobil. Det blir en personlig hälsning som heter duga:) Och som kommer att göra presentmottagaren på gott humör!

Obs: personliga videohälsningar går endast att beställa för blommor och presenter som skickas inom Sverige.

Presentkort: Ja, finns i flera valörer. Du kan också välja valör själv.

Leveranstid: Samma dag som du beställer om du håller dig till aktuella stopptider. Självklart kan du välja ett leveransdatum längre fram i tiden.

Fraktavgift: 99 kr för blomsterbud. 79 kr för leverans av presentartiklar. 29 kr extra för personlig videohälsning.

Betalningsalternativ: Klarna faktura, Klarna delbetalning, Klarna direkt, kortbetalning, Swish

Med reservation för eventuella justeringar i utbud, tjänster och villkor hos Interflora.

-> till Interflora <-


PERSONIFIERADE PRESENTARTIKLAR PÅ NÄTET


 

Köp en rolig adventskalender


Är du på jakt efter en kul julkalender? Vilken typ av adventskalenderkalender?
En lakritskalender, chokladkalender, popcornkalender, marshmallowkalender, marmeladkalender, marsipankalender, strumpkalender, nagellackskalender, byggsatskalender, gör-ditt-eget-öl-kalender, grötkalender, müsslikalender, fordonskalender, sminkkalender, personlig kalender, Harry Potter-kalender, paketkalender, tekalender, kaffekalender, verktygskalender, Chili Klaus kalender……eller någon annan spännande kalender?

Du hittar samlade butiks- och kalendertips här:

-> roliga och välsmakande adventskalendrar

 

-> adventskalendrar hos Coolstuff
 

 


FLER PRESENTTIPS: 

SKICKA PRESENTER | SKICKA BLOMMOR | SKICKA OST O. DELIKATESSER | SKICKA CHOKLAD, LAKRITS O. GODIS | E-PRESENTKORT | DOPPRESENTER | NAMNGIVNINGSPRESENTER | TRÄDGÅRDPRODUKTER | VÄXTER | APOTEKSVAROR | MATKASSAR/LIVSMEDEL | EKOLOGISK CHOKLAD | EKOLOGISKT GODIS | EKOLOGISK SUPERFOOD | EKOLOGISK RAWFOOD | EKOLOGISK SUPERFRUIT | EKOLOGISKA KLÄDER |EKOLOGISKA SKÖNHETSPRODUKTER | VÄSKOR | LEKSAKER | SMYCKEN | INREDNINGSDETALJER | DESIGNPRYLAR | CYKLAR | CYKELTILLBEHÖR | BELYSNING | BORDTENNISUTRUSTNING | BÖCKER | BYGGMATERIAL | VERKTYG | DAMKLÄDER | DATASPEL | TV-SPEL | DATORER | SKRIVARE | DATORTILLBEHÖR | DJURFODER | DJURTILLBEHÖR | GADGETSROLIGA PRYLAR | HEMELEKTRONIK | HEMTEXTIL | HERRKLÄDER | HUSHÅLLSAPPARATER | KÖKSMASKINERKLOCKOR | KONTORSMATERIAL | MÖBLER | MÖSSOR | HATTAR | KEPSAR | OUTDOORPRODUKTER | FRILUFTSARTIKLARBILTILLBEHÖR | ROBOTGRÄSKLIPPARE | RETROPRYLAR | SAMLARKORT | SLIPSAR | NÄSDUKAR | FLUGOR | SMARTA SAKERPRAKTISKA PRYLAR | SMINK | SOLGLASÖGON | STRUMPOR | TIDNINGSPRENUMERATIONER | TRÄNINGSREDSKAP | MOTIONSREDSKAP | PRESENTTIPS, KAMPANJER M M |


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.