Fynda belysning under Superweek!

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

 

6 % på all belysning, även reavaror

Till LampGallerian!

 

Rabattkod SUPER22
ger dig
6 % på ditt köp hos LampGallerian
t o m söndag, den 27:e mars 2022. Gäller även reavaror.

 

LampGallerian deltar i SUPERWEEK. Det innebär ett förmånligt erbjudande med 6 % rabatt på ditt köp, gäller hela veckan (se rabattkod ovan). Ett bra tillfälle för dig som tänker investera i ny belysning. Lampor är för övrigt trevliga att ge i present. En bordslampa, en barnlampa eller fin solcellslampa till trädgården passar t ex fint som födelsedagspresent, inflyttningspresent, examenspresent eller bröllopspresent.

Kortfattad info om LampGallerian:

Erbjuder ca 20.000 olika varianter av lampor: taklampor, bordslampor, fönsterlampor, golvlampor, vägglampor, kristallkronor, smart belysning, designlampor, LED-lampor, utomhusbelysning, trädgårdsbelysning, dekorationsbelysning, solcellslampor…. m m.

    

Djupdyk ner i lampornas värld hos LampGallerian! Sortimentet är gigantiskt stort, så du har god chans att finna en riktigt fin present här

Rabattkod SUPER22
ger dig
6 % på ditt köp hos LampGallerian
t o m söndag, den 27:e mars 2022. Gäller även reavaror.

  

Med reservation för eventuella justeringar i LampGallerians utbud och villkor.

Till LampGallerian!


FLER kampanjtips:

-> SUPERWEEK-ERBJUDANDEN HOS FLERA BUTIKER

Fynda presenterna på nätet!


 

Något (förutom lampor) som också lyser upp tillvaron är BLOMMOR.
Gör någon glad redan idag: skicka ett fång färgglada blommor med bud!
Nu hittar du glada, gula påskblommor hos blomsterförmedlingarna. Blommor som piggar upp vem som helst!

Kika in här för information om populära blomsterförmedlingar på nätet:

-> beställ blomsterbud online

 

 

Finn den ultimata presenten på nätet!


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.