Fynda klockor under Superweek!

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

 

40 % på alla klockor hos Albrekts Guld*

 

Klockor hos Albrekts Guld

 

SUPERWEEK-KAMPANJ:

Den här veckan får du
40 % rabatt på alla klockor hos Albrekts Guld


*Kampanjen är giltig 21 – 27/3 2022 och går inte att
kombinera med andra erbjudanden eller rabattkoder.
Ingen rabattkod behövs. Rabatten är redan avdragen i butiken.

 

SUPERWEEK är i full gång! Det innebär förmånliga priser hos flera butiker. T ex hos Albrekts Guld. De rear ut alla klockor till 40 % rabatt den här veckan. Passa på om du har planer på att köpa en ny klocka, antingen till dig själv eller till någon annan.

Prismässigt ligger klockorna generellt i ett lite lägre segment. Således har du chansen att hitta en fin klocka till ett överkomligt pris. Perfekt för dig som gillar att byta klocka lite då och då, kanske för att matcha övrig outfit.

Spana in klock-sortimentet här:

Damklockor
Herrklockor
Barnklockor

En klocka är trevlig att ge i present, men det är inte helt lätt att välja. Känner du till presentmottagarens smak är det lättare. En dyr, exklusiv klocka kan kännas bra att ge, men du vet förstås inte om mottagaren verkligen uppskattar den eller ens kommer att använda klockan. En något billigare klocka funkar fint som smycke och accessoar. Sådant som många tycker om att variera! Alltså större chans att din prisvärda klock-gåva kommer till användning!

Förutom klockor erbjuder Albrekts Guld mycket annat i presentväg. Matsilver, bijouterier, armband, halsband, örhängen, ringar, vigselringar, förlovningsringar, morgongåvor, alliansringar, smycken försedda med diamanter med mera. Scrolla igenom sortimentet och låt dig inspireras!


För närvarande är fraktavgiften 39 kr, oavsett hur mycket du handlar.

Med reservation för eventuella justeringar i butikens sortiment och villkor.

Klockor hos Albrekts Guld

 

 

 

 

 


FLER kampanjtips:

-> SUPERWEEK-ERBJUDANDEN HOS FLERA BUTIKER

Fynda presenterna på nätet!


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.