Påskblommor och påskägg

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Påskblommorna är här!

Presentpåse med påskliljor, påskris o. påsktulpaner. Skicka med ett blomsterbud från Interflora!
Presentpåse med påskliljor, påskris o. påsktulpaner. Skicka gåvan med ett blomsterbud från Interflora!

 

 

Till Interfloras påskblommor!

 

Pigga, gula blommor som utstrålar glädje och energi. Vad passar bättre när du vill pigga upp någon när och kär? Kika in hos Interflora! De har laddat upp med fina påskgrupper med gula påskliljor, påskbuketter och färgglada tulpaner. Missa inte heller avdelningen med choklad och presenter. Där finns grymt fina påskpresenter, påskägg, påskgodis och delikatesspaket. Spana t ex in den här stora påskboxen:

Påskbox, fylld med läckra godsaker. Beställ delikatesspaketet hos Interflora - skicka som present!
Istället för påskägg: skicka en hel box fylld med läckra påskgodsaker! Ett alternativ hos Interflora.

 

Den stora påsklådan ovan innehåller en äggkartong med färgglada chokladägg, marsipanstänger, marsipanägg och dragéägg. Mmmmmmm! Överraska någon när och kär med godsaker till påsk! Gissa om mottagaren kommer att bli glad!

 

Till choklad, presenter o. påskgodis!

 

Ett besök i Interfloras webbutik inspirerar till att skapa blomsterprakt i hemmet. Utbudet är gigantiskt. Vet du förresten att du kan låta mottagaren själv bestämma leveransdatum och leveransadress när du skickar blomsterbud? Ett flexibelt och mycket uppskattat alternativ hos Interflora (gäller blomsterbud som skickas inom Sverige). Du kan även skicka med en personlig videohälsning med din blomstergåva. Varför inte överraska dina nära och kära med både påskblommor och en rolig, personlig videohälsning från dig? Det blir en påskhälsning som heter duga!

Budavgift hos Interflora: från 99 kr.

 

  

Med reservation för eventuella justeringar i Interfloras utbud och villkor.

Till Interflora!

 

 


FLER presenttips:

-> SUPERWEEK-ERBJUDANDEN HOS FLERA BUTIKER

Superweek innebär kampanjpriser. Passa på att fynda presenter!

 

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.