Skicka en blomsterkasse till mor

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Presentpåsar hos Interflora

Presentpåse med floristbunden bukett i milda pastellfärger, en chokladstrut och ett lyxigt morsdagskort. Beställ som blomsterbud hos Interflora!
Presentpåse med en floristbunden bukett i milda pastellfärger, en chokladstrut och ett lyxigt morsdagskort. Beställ som blomsterbud hos Interflora!

 

Skicka i present på mors dag

 

Sprid glädje med blommor!

Beställ en blomsterkasse här

 

En presentpåse fylld med blommor och kanske något litet gott, perfekt att skicka som present på mors dag!

De flesta blomsteraffärer håller extra öppet på själva morsdagen, den 29:e maj. Därmed är chansen stor att din morsdagpresent kan levereras under söndagen. Självklart kan du välja ett annat leveransdatum om du vill.

Hos Interflora hittar du flera välfyllda presentkassar, var och en med ett unikt innehåll. Utbudet varierar över tid. Några exempel på blomsterkassar som går att beställa nu:

Presentpåse med olivträd, lavendel och murgröna. Skicka med blomsterbud via Interflora!
Presentpåse med olivträd, lavendel och murgröna eller någon motsvarande grön växt. Skicka med blomsterbud via Interflora!

Lyxig presentkasse med Interfloras majbukett, en flaska cider och en chokladstrut. Skicka med blomsterbud på mors dag!
Presentkasse med Interfloras vackra majbukett, en flaska cider och en chokladstrut. Skicka den lyxiga gåvan med ett blombud på mors dag, den 29:e maj!

Presentpåse med röda rosor och en ask lyxiga chokladpraliner. Beställ som blomsterbud hos Interflora!
En morsdagsgåva med WOW-feeling! Presentkassen innehåller en bukett med ståtliga röda rosor och en ask med lyxiga chokladpraliner. Välj en rosbukett med 20, 30, 40 eller 50 röda rosor! En morsdagspresent som kommer att göra mottagaren riktigt glad!

Presentpåse med rosa/cerise orkidé, en våreld och en murgröna. Skicka blommorna med ett Interflora-bud för leverans på mors dag!
Presentpåse med en rosa/cerise orkidé, en våreld och en murgröna. Skicka blommorna med ett Interflora-bud för leverans på mors dag! Beställ ditt blomsterbud snabbt och smidigt på mobilen, läsplattan eller framför datorn!

Med reservation för att sortimentet hos Interflora kan justeras över tid.

Vill du skicka med en personlig videohälsning med din morsdagsgåva? Spela in en filmsnutt på max 30 sek i din mobil och ladda upp den i kassan hos Interflora. Klart! Nu kommer din videohälsning att hänga med blommorna ända hem till mottagaren. Ett kort med en QR-kod följer med din gåva. Bara för mottagaren att ladda upp i sin mobil! Gissa om din överraskning kommer att göra succé!

Med reservation för eventuella justeringar i utbud och villkor hos Interflora.

Beställ en blomsterkasse här

 


Fler presenttips inför MORS DAG:

-> butiker som skickar presentartiklar direkt till
mottagaradressen tillsammans med din hälsning

MORS DAG 29 MAJ 2022 – överraska med en gåva!


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

Mors Dag – presenttips online