Padelutrustning online

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Vissa butiker erbjuder inslagning i fint presentpapper och hälsningskort att skicka med din gåva. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Padelpresenter och utrustning

Padelsporten har sett enorm tillväxt de senaste åren och är populärare än någonsin. För fem år sedan fanns bara några dussin padelanläggningar i hela Sverige. Idag finns över 500. Att gå och spela några padelmatcher med sina vänner har snabbt blivit en av svenskarnas favoritfritidsaktiviteter. 

Om du funderar på att ge dig in i padelspelandets spännande värld kommer du att behöva rätt utrustning. Racketar, bollar, skor, träningskläder och andra tillbehör finns i flera olika slag som passar olika spelare. Att hitta rätt kan verka svårt, men butikerna nedan har skapat användbara racketguider som hjälper dig att hitta rätt. Du finner stora sortiment som möter alla dina padelbehov nedan.

Mer information och butikerna hittar du här.

Nordicpadel
Padelbollar
PadelXpert

Med reservation för eventuella justeringar i butikernas utbud och villkor.