Padelutrustning – jämför utbud och priser

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Vissa butiker erbjuder inslagning i fint presentpapper och hälsningskort att skicka med din gåva. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Padelrack, padelbollar, kläder, skor m m

Jämför utbud och priser i flera butiker

Har du en gång börjat spela padel fortsätter du förmodligen med denna populära sport. Padel är för alla åldrar och för både nybörjare, mer erfarna och för proffs.

Vilken utrustning behöver du? Eller tänker du köpa padelutrustning till någon när och kär i present? Surfa in i nedanstående butiker – jämför sortiment, utbud och villkor. Fråga gärna butikernas kundtjänstpersonal om undrar över något.

Populära butiker med breda sortiment av padelracket, padelbollar, sportkläder, sportskor, accessoarer mm:

Nordicpadel
PadelXpert

Med reservation för eventuella justeringar i butikernas utbud och villkor.