Massagekuddar, massagepistoler, fotmassage m m

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Massageprodukter

 

Dagens presenttips:

Ge en massageprodukt i present på Mors Dag


Populär butik:

Flowlife

En massageprodukt som bidrar till skön muskelavslappning! Vad passar bättre att ge i present på Mors Dag? En massagekudde, en massagepistol eller en fotmassageapparat = en omtänksam, unik morsdagsgåva!

Förutom ovanstående massageprodukter kan du beställa populära träningsredskap som flowtanks, yogamattor, träningsband, träningsplattor mm.

På Flowlifes hemsida finns också ett videobibliotek med instruktiva tips om träningsövningar och information om hur du använder massageprodukterna och träningsredskapen. Låt dig inspireras till träning och avkoppling! Unna dig själv en massageprodukt eller ge i present till någon annan!

Fri frakt vid köp över 500 kr.

 

Med reservation för eventuella justeringar i Flowlifes utbud och villkor.

 

 


FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenter


Vill du ge en personlig present på Mors Dag? Titta  in hos Medgravyr!

-> till Medgravyr <-

PRESENTER OCH JULKLAPPAR PÅ NÄTET

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Handla presenterna på nätet!