Lakrits – läckra sommarpresenter

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Ge gourmetlakrits i present

Dagens presenttips:

Salt, söt eller smaksatt lakrits

 

 

-> beställ din lakritsgåva här

Vill du ge något gott i present till någon när och kär? Choklad, lakrits eller något annat smaskigt godis? Under varma sommarperioder passar godis utan choklad bäst. T ex lakrits.

Hos Cooper’s Candy kan du välja ur ett gigantiskt utbud av sötsaker. Är det lakrits du är ute efter finns det det både söt och salt lakrits i butiken. Runda burkar med smaksatt lakrits är populära att ge i present. Hos Cooper’s Candy finns flera sorters gourmetlakrits, förpackade i inspirerande burkar. Kika in här och välj ut din favoritlakritssort. Ge till dig själv eller till någon annan:)

-> lakrits – beställ här

Flera leveransalternativ erbjuds. Vill du få hem din beställning till dörren går det bra. Det billigaste alternativet är med Budbee, med en avgift från 49 kr (avgiften beror på vikt och storlek på din försändelse). Funkar det inte med Budbee där du bor kan du beställa hemleverans med Postnord.  Självklart kan du också beställa leverans till närmaste postombud. Se villkor hos Cooper’s Candy här:

-> Leveransalternativ hos Cooper’s Candy

Med reservation för eventuella ändringar i Cooper’s utbud och villkor.

 

-> beställ lakrits och andra godsaker här!

 

 


FLER PRESENTTIPS:

Spanar du efter en trevlig, personlig present? Missa inte Medgravyr! En presentbutik med personliga presentartiklar som specialitet.

-> personliga presenter hos Medgravyr

HANDLA PRESENTERNA PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.