Höstblommor – skicka med bud

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.  

Spana in höstbuketterna hos Euroflorist

Sprid höstlig blomsterglädje!

Höstblommor hos Euroflorist!

Ett par bildexempel ur Euroflorists utbud:

Med reservation för eventuella justeringar i Euroflorists utbud.


Dagens presenttips:

Sprid glädje med höstblommor

 

Höstblommor hos Euroflorist!

Ett blomsterbud är den ultimata presenten vid alla tillfällen då någon ska uppvaktas. Alltid uppskattat. Roligt att ge, roligt att få:) En present som sprider glädje och överraskar. Beställ din blomstrande gåva i Euroflorists egen webbutik:

Skicka blommor med bud

Lägg till en tillvalsgåva om du vill lyxa till din överraskning lite extra, till exempel en chokladstrut, en ask geléhjärtan eller geléhallon, några Sverigelotter eller ett kort som visar att du bidrar med en slant till Barnfonden. Obs: sortimentet av tillvalspresenter varierar över tid.  

Budavgift: 89 eller 99 kr, beroende på produkt för blomsterbud som skickas inom Sverige (variationer i avgiften kan förekomma vid leveranser till mindre, mer svårtillgängliga platser)

Har du vänner och bekanta i utlandet? Någon som ska uppvaktas? Skicka blommor! Se mer här:

Skicka blomsterbud till utlandet via Euroflorist

Annalkande högtider i närtid:
Halloween 31 oktober.
Fars dag 12 november.
Jul 24 – 27 december.
Nyår 31 december – 1 januari.

Sprid blomsterglädje med ett bud från Euroflorist!

till Euroflorist!

 

Med reservation för eventuella ändringar i Euroflorists utbud och villkor.

 

 

 

 


 

FLER PRESENTTIPS:

 

Butiker som erbjuder ”att-skicka-gåvor” och annat kul i presentväg:

skicka presenter direkt till mottagarens adress
skicka choklad, lakrits och annat godis
skicka ost och delikatesser
personliga presenter med gravyr, tryck eller brodyr

 


BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET

 

 

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 Välkommen att prenumerera på våra informationsmail! Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet. Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.

Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här. Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Presentbutiker online