Höstblommor – skicka med bud

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.  

Spana in höstbuketterna hos Euroflorist

Obs: Rabattkod TDEUROFLORIST10
ger dig 10 % rabatt på din beställning*
*kampanjen gäller hela 2021

Sprid höstlig blomsterglädje!

-> till Euroflorists höstsortiment

Några samlade bildexempel ur Euroflorists utbud:

 

Dagens presenttips:

Gör någon glad med ett blomsterbud

 

->till butiken<-

Ett blomsterbud är den ultimata presenten vid alla tillfällen då någon ska uppvaktas. Alltid uppskattat. Alltid roligt att ge. Alltid roligt att få:) En present som sprider glädje och överraskar. Beställ din blomstrande gåva i Euroflorists egen webbutik:

-> Skicka blommor med bud

Lägg till en tillvalsgåva om du vill lyxa till din överraskning lite extra. Välj att skicka med en chokladstrut, en ask geléhjärtan eller geléhallon, några Sverigelotter eller ett kort som visar att du bidrar med en slant till Barnfonden. Obs: sortimentet av tillvalspresenter varierar över tid.  

Budavgift: 99 kr för blomsterbud som skickas inom Sverige (variationer i avgiften kan förekomma vid leveranser till mindre, mer svårtillgängliga platser)

Har du vänner och bekanta i utlandet? Någon som ska uppvaktas? Skicka blommor! Se mer här:

-> skicka blomsterbud till utlandet via Euroflorist

Annalkande högtider i närtid: Halloween 31 oktober. Fars dag 14 november. Jul 24 – 27 december. Nyår 31 december – 1 januari. Sprid blomsterglädje med ett bud från Euroflorist!

Glöm inte:

Obs: Rabattkod TDEUROFLORIST10
ger dig 10 % rabatt på din beställning*
*kampanjen gäller hela 2021

-> till Euroflorist <-

Med reservation för eventuella ändringar i Euroflorists utbud och villkor.

->till butiken<-

 

 

 


 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-gåvor” och annat kul i presentväg:

-> skicka presenter direkt till mottagarens adress
-> beställ online för leverans hem till dörren
-> skicka choklad, lakrits och annat godis
-> skicka ost och delikatesser
-> personliga presenter med gravyr, tryck eller brodyr

 


BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET

 

 

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

  Välkommen att prenumerera på våra informationsmail! Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet. Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration. Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här. Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.  

Presentbutiker online