Bubbel, fest, glitter, glamour…

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Populär presentbutik på nätet

Dagens presenttips:

Festliga presenter hos Bluebox

 

 

-> till butiken <-

 

Vad sägs om Prosecco-smaksatta popcorn, ett vinset (korkskruv, flaskpropp, serveringskork, folieskärare o. droppstoppare), Proseccoglitter, en presentlåda med Prosecco-tema (badbomber, tvål, doftljus och popcorn), en champagneöppnare, en presentlåda med alkoholfritt rosébubbel, lyxig choklad och salta/chokladdoppade mandlar, okrossbara champagneglas, doftljus och doftspray med doft av Crisp Champagne…..?  Välj och vraka bland mängder av festliga presenter med Prosecco-, Champagne- och bubbeltema!

Bluebox lägger ner mycket jobb på att hitta de där piffiga presentartiklarna som är roliga både att ge och få. En butik för dig som spanar efter prisvärda, kul presenter.

Skicka din gåva direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning! Ett superbra alternativ till blomsterbud. Obs: leverans sker till mottagarens utlämningsställe.

Fraktavgift: 49 kr oavsett ordersumma

Med reservation för eventuella ändringar i Bluebox utbud och villkor.

-> till butiken <-

 


FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-gåvor” och annat kul i presentväg:

-> skicka presenter direkt till mottagarens adress
-> beställ online för leverans hem till dörren
-> skicka choklad, lakrits och annat godis
->skicka blommor med bud
-> skicka ost och delikatesser

 

 


Populär blomsterförmedling på nätet

Florister i Sverige är blomsterförmedlingen som snabbt vuxit i popularitet. Hos dem kan du beställa blomsterbud, nallebud och chokladbud. Sortimentet uppdateras och utökas ständigt med nya, spännande presentartiklar. En klar favorit!

-> Skicka blommor, choklad & gosedjur med bud via Florister i Sverige!

BLOMSTERFÖRMEDLINGAR PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Skicka presenter direkt till mottagarens adress