Skicka rosa blommor

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Beställ rosa blommor – skicka med bud

Rund hattask med blomsterdekoration i lila/rosa. Beställ hos Interflora!
Rund hattask med blomsterdekoration i lila/rosa. 30 kr av produktvärdet går till Cancerfondens viktiga arbete. Beställ blommor snabbt och smidigt i Interfloras egen e-butik!

 

Skicka Rosa Bandet-blommor med bud

 

Välj bland flera Rosa Bandet-buketter och Rosa Bandet-dekorationer hos Interflora. De kör just nu en rosa-bandet-kampanj i samarbete med Cancerfonden.

Väljer du att skicka rosa bandet-blommor med blomsterbud bidrar du med 30 kr till Cancerfondens viktiga forskning. Vill du skänka ytterligare en slant kan du köpa ett rosa band  eller rosa armband som tillval.

Spana in alla vackra Rosa Bandet-blommor:

Rosa bandet-blommor hos Interflora

 

Sprid glädje och nytta med blommor! Uttrycket ”delad glädje är dubbel glädje” stämmer bra när du bidrar med en slant till cancerforskningen samtidigt som du överraskar en vän med vackra blommor!

 


 

 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenter

 

 


 

Är du på jakt efter en personlig present eller julklapp? Kanske en med personlig gravyr? Kika in hos Medgravyr!

Just nu hittar du grymma, personliga farsdagspresenter i butiken!

farsdagspresenter hos Medgravyr

PRESENTER OCH JULKLAPPAR

 Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

PRESENTER, JULKLAPPAR, BLOMMOR – BESTÄLL ONLINE