Rosa Bandet-blommor

 

 

Rosa bandet-blommor

Rosa Boxen. En söt blomsterdekoration med hortensia, prärieklocka, eukalyptus och gröna blad. En blomsterdekoration från Interflora, i samarbete med Cancerfonden.
Rosa Boxen. En söt blomsterdekoration med hortensia, prärieklocka, eukalyptus och gröna blad. Väljer du att skicka dekorationen bidrar du med 30 kr till Cancerfonden. Vill du bidra med ytterligare en gåva till cancerforskningen kan du köpa till ett rosa band (pris 40 kr).

 

I samarbete med Cancerfonden erbjuder Interflora flera buketter och blomsterdekorationer med blommor olika rosa nyanser. Väljer du att skicka en Rosa Bandet-bukett eller Rosa Bandet-dekoration bidrar du med 30 kr till Cancerfondens viktiga arbete. Du kan köpa till ett Rosa Band som tillval till din blomstergåva om du vill (pris 40 kr).

Spana in alla vackra Rosa Bandet-blommor:

-> Skicka en Rosa Bandet-bukett med blomsterbud!

 

Sprid glädje med blommor! Med rosa bandet-blommor kommer din gåva till nytta och glädje för både cancerforskningen och för presentmottagaren!

 


 

 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder “att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenterFörmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

PRESENTER, JULKLAPPAR, BLOMMOR – BESTÄLL ONLINE