Apoteksvaror online

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Scrolla igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips!

 

Julklapps- och presenttips:

Presentartiklar hos nätapoteken

 

Leverans hem till dörren

Hitta ditt favoritapotek på nätet! 
Jämför sortiment, priser och villkor här:

Apotek365

Doz Apotek

Mecindo

Meds

Shopping4net

 

Nästa vecka på Presentnavet:

Temavecka med presenttips från apoteken på nätet

Varje dag kommer du att hitta utvalda presenttips från olika apotek

Du som vill satsa på omtänksamma presenter och julklappar: spana in apoteken på nätet! De erbjuder så mycket mer än mediciner och läkemedel. Till exempel skönhetsprodukter, superfood, ekologisk choklad och lakrits, första-hjälpen-kuddar, fina presentförpackningar med vårdande produkter, tvål, parfym, träningsredskap, massagepistoler, ljusterapilampor, blodtrycksmätare…., bara för att nämna några produkter som funkar bra i presentsammanhang.

De flesta nätapotek erbjuder flera fraktalternativ, bland annat hemleverans. Jämför gärna sortiment, priser och villkor hos flera apotek innan du bestämmer dig för vilken butik du vill använda.

Kampanjer med nedsatta priser pågår ständigt. Passa på att fylla på ditt eget hemapotek! Surfa runt bland alla produkter, så hittar du säkert ett och annat som du kan ge i present eller julklapp till någon när och kär.

Apoteksvaror på nätet – omtänksamma presenter/julklappar


FLER PRESENTTIPS:

Nu finns det spännande ADVENTSKALENDRAR att beställa hos flera butiker. Några utvalda tips:

Adventskalendrar, beställ online

 


 

JULKLAPPAR OCH PRESENTER PÅ NÄTET

 

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.