Matkassar

Färdiga matkassar

Färdigpackade matkassar kan du beställa här:

City Gross Matkasse
Linas Matkasse
Middagsfrid

Läs mer om de olika butikerna och vad de erbjuder i listan härunder
(scrolla ner en bit, så hittar du till butikslistan)

 

En MATKASSE fylld med ingredienser och recept till veckans måltider kommer garanterat att bli en uppskattad present för den som får glädjen att mottaga den. Färdiga matkassar har blivit en stor succé och det dyker hela tiden upp nya företag som erbjuder tjänsten att leverera färdigpackade matkassar hem till dörren.

Koncepten hos de olika företagen varierar lite. En del matkassebutiker levererar över hela landet, andra till ett begränsat antal orter. De flesta butiker erbjuder prenumeration av matkassar med tillhörande recept, medan någon butik fungerar som ett onlinealternativ till en vanlig fysisk livsmedelsbutik.

Fördelen med färdiga matkassar är att du inte behöver lägga någon energi på att planera och bestämma recept för veckans måltider och att du får hem alla ingredienser som behövs för matlagningen de närmaste dagarna. Tänk bara på att vissa basvaror kan behöva beställas som tillval.

Nedan följer en lista över några av de mest populära matkasseföretagen. Du kan testa att beställa en färdig matkasse för att se vad du tycker. Är du inte nöjd eller inte vill fortsätta få hem matkassar av andra skäl, se till att avbeställa i tid, så att du inte hamnar på den aktiva prenumerationslistan!

En kort beskrivning av matkasseföretagens olika inriktningar, utbud möjliga leveransområden m m ges nedan (med reservation för eventuella förändringar i butikernas utbud och villkor).

 

City Gross Matkasse

Läs mer om matkassarna hos City Gross här:

Bamses matkasse
Ekologisk matkasse
Flexitarian matkasse
Glutenfri matkasse
Klassisk matkasse
Laktosfri matkasse
Vegetarisk matkasse
ViktVäktarnas laktosfria matkasse
ViktVäktarnas matkasse
Fotbollskassar

Du kan komplettera din matkasse med andra varor som du hittar på City Gross.se. Till varje matkasse ingår recept. En “hemmalista” med tips om olika basvaror som är bra att ha hemma ges vid respektive matkassebeskrivning.

Levererar till: Till flera ställen i hela landet. Skriv in ditt postnummer här för att se om City Gross kan leverera hem till dig! (du hittar sökrutan högst upp på sidan)

Svar på vanliga frågor finns här!

 

Linas Matkasse

En av pionjärerna vad gäller matkasseföretag i Sverige. Linas Matkasse har lång erfarenhet av att leverera färdiga matkassar med recept och har genom åren utökat sitt produktsortiment och sina tjänster.

Följande färdiga matkassar kan du beställa:

Linas Originalkasse
Linas Lättlagade Kasse
Linas Flexitariankasse
Linas Barnkasse
Linas Barnkasse utan gluten
Linas Barnkasse laktosfri
Linas Vegetariska kasse
Linas Inspirationskasse
Linas Kasse för två

Det finns också kassar som du kan välja som extra tillägg till någon av matkassarna ovan;
Fruktkassen
Salladskassen
Energimix

En annan tilläggsprodukt är:
Linas Kom i Form som är ett träningsprogram med totalt 23 st träningsfilmer med styrke- och konditionspass. Du prenumererar på programmet och måste vara kund hos Linas Matkasse för att kunna deltaga.

På hemsidan finns en bra sammanställning där du får en överskådlig presentation av de olika matkassarna.

Levererar till: Leverans möjlig till över 600 postorter i Sverige, från norr till söder. Fyll i ditt postnummer här för att se om Linas Matkasse kan leverera till din ort (scrolla ner på sidan, så hittar du rutan där du fyller i dina uppgifter!)

Svar på vanliga frågor hittar du här!

 

Middagsfrid

Javisst, det vill vi ha! Middagsfrid alltså. Bra namn på ett väletablerat matkasseföretag. Butiken skriver att var först ut med att leverera färdigplanerade matkassar med recept. Därmed har de lång erfarenhet inom området och vet vad som efterfrågas av kunderna.

Följande matkassar finns att beställa hos Middagsfrid:

25-minuterskassen
Stora matkassen
Mellanstora matkassen
Lilla matkassen
Vegokassen
Barnkassen

Med varje kasse följer recept för de måltider som planerats in. Om du så önskar kan du ändra på menyn med hjälp av tilläggstjänsten ”À la Carte”. Många vill t ex byta ut kött mot fisk eller kunna planera in en extra dag med endast vegetarisk mat

Förutom ”À la Carte” finns två tilläggskassar; frukostkassen respektive fruktkassen.

Levererar till: 300 postorter i hela Sverige. Testa om din adress finns med som möjlig leveransort här!

 

 

FÄRDIGPACKADE MATKASSAR – ONLINETIPS

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.