Förbeställ julblommor!

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Scrolla igenom hela sidan, så att du inte missar några presenttips!

Julblommor hos Interflora


förbeställ redan nu!


Julblommorna levereras från och med den 20:e november.

 

 

 

Har du börjat få julfeeling redan? Du är inte ensam! När Halloween-firandet är över kommer det bara att säga swish och vi är då plötsligt inne i julmånaden.

Hos Interflora har julblommorna redan tagit plats i e-butiken. Kika gärna in på hemsidan och låt dig inspireras av stämningsfulla julgrupper, adventsdekorationer,  julbuketter och juldekorationer. Du kan förbeställa julblommor redan nu om du vill, för leverans från och med den 20:e november. 

 

Känn av julstämningen genom att studera Interfloras stora utbud av julblommor i julens fina färgkombinationer. De djupa röda nyanserna hos julstjärnan, de glittrande vita blommorna i amaryllisen och de gröna bladen i en krans av enebär och gran skapar en oemotståndlig harmoni av färger och former. Dessa blommor är som små konstverk som berättar historien om julens under. De påminner oss om värme och gemenskap, om kärlek och hopp.

Julen handlar inte bara om julklappar och presenter, den handlar framför allt om att öppna våra hjärtan och att dela kärlek och värme med dem vi håller kära. Satsa på en blomstrande julhälsning till någon du tycker om! Det är busenkelt att beställa blomsterbud idag när du kan göra det på din mobil, surfplatta eller dator. 

 

Vet du förresten om att du kan skicka med en personlig videohälsning när du skickar blommor via Interflora? Ett trevligt alternativ ifall du vill skicka ett riktigt personligt blombud.

Självklart finns det alltid vackra blommor att beställa i onlinebutiken, oavsett vilken säsong vi befinner oss i. Webbutiken håller öppet dygnet runt, under årets alla dagar. Spana in sortimentet här:

till Interflora!

 

 


 


FLER PRESENTTIPS:

Några tips ifall du vill skicka något annat än blomsterbud:

Skicka choklad, lakrits och godis
Skicka presenter, varierande produkter
Skicka ost och delikatesser
Personliga presenter
Adventskalendrar 2023

 

 

Skicka en present direkt till mottagaren


PRESENTER OCH JULKLAPPAR PÅ NÄTET

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.