Exklusiva designsmycken

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

Ge ett exklusivt designsmycke i present

Grymt vackra smycken hos Efva Attling

 


-> till butiken -<

I Efva Attlings webbutik hittar du lyxiga och vackra halsband, armband, örhängen och ringar. För dig som vill ge någon en riktigt exklusiv gåva. Inga lågpris-smycken, men du kan absolut även hitta presenter till mer överkomliga priser här. Ja, det är naturligtvis individuellt vad som upplevs som överkomliga priser:)

Surfa runt bland alla tjusiga smycken och låt dig inspireras!

Efva Attling samarbetar med flera välgörenhetsorganisationer, t ex Röda Korset, Bris, Unizon, I Respect Too.

Flera kändisar har burit Efva Attlings smycken, t ex Alicia Vikander, Madonna, den svenska kungafamiljen och Uma Thurman.

Fri frakt och fri retur med Airmee.
Fri frakt med PostNord vid köp över 500 kr.

Med reservation för eventuella justeringar i Efva Attlings utbud, priser och villkor.

Klicka dig in i butiken här:

-> beställ smycken hos Efva Attling här -<


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.