Apotek online

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Gör dina apoteksärenden på nätet

De flesta apotek på nätet har bra villkor (t ex fraktfria leveranser)

Jämför utbud, priser, service och villkor hos följande apotek på nätet när du ska handla apoteksvaror nästa gång:

Apotek365
Mecindo
Meds
Shopping4net

Apoteken är bra presentbutiker

 

Onlineapoteken står sig mycket bra i konkurrens med både fysiska apoteksbutiker och nischade hälso-/skönhetsbutiker. Du kan göra de flesta apoteksärenden på nätet. Dessutom kan du shoppa fina presentset med skönhets- och vårdande produkter, hälsokost, superfood, choklad, lakrits, hälsogodis i apoteksbutikerna m m. Bra inköpsställen för dig som är ute efter någon dylik present!

 

I många fall kan du få leverans direkt till din postlåda/ditt brevinkast. Ibland skickas dina varor till närmaste utlämningsställe. Läs informationen om  olika leveransalternativ noggrant och välj ett apotek som bäst motsvarar dina behov och önskemål.

-> En kort information om vad resp. apotek/hälsobutik erbjuder hittar du på den här sidan.

APOTEK ONLINE / APOTEK PÅ NÄTET


 

Snart är det dags för Påsk! Några tips:

 

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

Önska Glad Påsk med ett Påskägg, en ask choklad eller någon annan kul påskpresent

Se fler tips om butiker som skickar påskgodis, påskägg och påskprylar här:

https://presentnavet.se/skicka-paskagg-paskgodis/

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.