Önska God Jul med en chokladjulklapp

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Vissa butiker erbjuder inslagning i fint presentpapper och hälsningskort att skicka med din gåva. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

TEMAVECKA CHOKLAD ONLINE

 

Skicka chokladjulklappar

 

 

Julklappstips nr. 6 – TEMAVECKA CHOKLAD

 

Beställ chokladpresenter hos Coolstuff!

 

till Coolstuff

Julklappstips nr 6: choklad hos Coolstuff
 
Skicka din julklapp direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning
 
Flera leveransalternativ erbjuds. Hemleverans finns som val.
 
 
Temavecka CHOKLAD fortsätter med ytterligare ett chokladpresenttips: Coolstuff
 
Coolstuff är butiken med de coola presenterna. Det innebär roliga prylar, gadgets och dylikt. Men Coolstuff är så mycket mer än så. Här finns det till exempel gott om läckra chokladgåvor!
 
Vad sägs om ”chokladbomber” för varm choklad, personifierade Toblerone, krispiga chokladkex med Baileysfyllning, chokladtryfflar med Baileys Irish Cream eller Salted Caramel, varm choklad på pinne, likörfyllda chokladpraliner, Chokladtryfflar med Blended Scotch Whisky, inslagna chokladtryfflar i champagneflaska, marsipanbröd, julgranskulor i choklad, exklusiva danska chokladpraliner, chokladprovningsset, en Harry Potter trollstav gjord av choklad…. eller kanske en läcker chokladfontän? Sortimentet varierar över tid, men så här års är utbudet extra stort för att kunna möta den stora efterfrågan på choklad till jul.
 
 
 
Du hittar alla chokladpresenter här:
 
 
 
 
 
Förutom choklad erbjuder Coolstuff mycket annat gott:
 

+ mängder av andra roliga, coola, praktiska, smarta, användbara, onödiga men kul prylar.

Det finns förmodligen en del adventskalendrar kvar i lagret när du läser det här. Det går ju bra att lucköppningen några dagar in i december också:) Kolla om din favoritkalender är på plats!

Med reservation för slutförsäljning och eventuella justeringar i Coolstuff sortiment.

 
 
 
 
 
 

Skicka ett chokladbud till jul!

 

Fler presenttips:

Missa inte apoteken på nätet när du spanar efter omtänksamma julklappar och apoteksvaror.  Samlade tips om olika apotek online:

Apotek på nätet

 

BESTÄLL JULKLAPPARNA ONLINE