ZingLand: partytillbehör för alla högtider och fester

Det är mycket förberedelser som ska fixas för den som ska ordna ett kalas. Hur mycket jobb som behöver göras beror förstås på vad det är för sorts fest det är fråga om och var du lägger ribban… En spontan bjudning utan en massa planering kan bli hur lyckad som helst. Och ibland är det skönt att minimera arbetet som följer efter festen, genom att duka med engångstallrikar, engångsglas m m och kanske till och med använda en pappersduk. Då är det snabbt fixat att bara slänga alla tallrikar, glas, servetter, bestick m m i en plastsäck när festen är över.

Vid speciella tillfällen kan det vara kul att lägga ner lite mer tid och planering för själva dukningen. Om du vill ha inspiration och idéer kan vi tipsa om butiken ZingLand. Där hittar du allt du kan tänka dig när det gäller festprylar, engångsartiklar, dukar, ballonger, bordsdekorationer m m. Butiken har lagt ner mycket jobb på att hitta produkter för alla typer av fester; barnkalas, födelsedagskalas, bröllop, alla hjärtans dag, Halloween, Mors dag, Fars dag, påsk, studenten och mycket mer.

ZingLands hemsida är välstrukturerad och det är lätt att hitta. Det finns mängder av teman för olika typer av kalas. Butiken känns internationell, då det finns en del teman med inspiration från andra länder; t ex ”4th of July”, ”Kinesiska nyåret”, ”Oktoberfest”, ”St Patricks Day”, bara för att nämna några.

Exempel på produkter som du kan köpa hos ZingLand;

Ballonger (i alla möjliga former), bartillbehör, bordsdekorationer, dukar, engångsmuggar, engångstallrikar, plastbestick, plastglas, servetter, festdekorationer, olika kalastillbehör och mycket, mycket mer.

Om du ska anordna en maskerad eller själv är bjuden på en fest där du ska klä ut dig är ett tips att kika in hos ZingLand. De erbjuder ett brett utbud av maskeradprylar; hattar, masker, maskeradkläder med olika teman, peruker, smink m m.

Vi har faktiskt inte sett någon annan butik med ett så brett utbud av festartiklar som ZingLand. Det är väl den största fördelen med butiken. Det går ju att köpa engångsartiklar i en vanlig livsmedelsbutik också och om du vill satsa på vanliga enkla vita tallrikar o dyl blir det säkert billigare att inhandla detta ute på stan. Men priserna hos ZingLand känns ändå helt OK.

Vi kollade efter omdömen om ZingLand och hittade då övervägande positiva kundrecensioner. Sist vi tittade på detta hade butiken t ex betyget 4,8 av 5 hos Pricerunner, baserat på 279 omdömen.

ZingLand utlovar snabb leverans. Beställer du innan kl. 14.00 en vardag skickas din beställning samma dag.

Du kan betala med kort, genom direktbetalning till bank, eller via Klarna faktura eller konto.

Fraktavgiften är 49 kr, oavsett storleken på din beställning.

TILL BUTIKEN!