Vin- och champagnekylare

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, sommarpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

PRESENTTIPS

 

Dagens presenttips:

Vin- och champagnekylare

 

20 % på vin- och champagnekylare

 

med rabattkod KYLARE20

kampanjen pågår t o m 31/12-20

En praktisk vin- eller champagnekylare i snygg design blir en superfin present. Perfekt att använda under varma sommardagar. Riktigt kalla drycker ger en extra härlig sommarkänsla på sommarfesten! 

Hos Trendzone hittar du flera modeller av stilrena och flotta vin- och champagnekylare. Kanske någon i din närhet fyller jämnt? Då blir en exklusiv vin- och champagnekylare en toppengåva (åtminstone om presentmottagaren gillar vin och champagne!).

 

-> Till vin- och champagnekylarna <-

 

Passa på under Trendzones kampanj som ger dig 20 % rabatt på dessa produkter. Använd rabattkod KYLARE20, så dras rabatten av i kassan. Kampanjen gäller t o m den 31/12 -20.

Hos Trendzone hittar du de där presenterna som inte finns i varenda presentbutik på stan. Välj och vraka bland köksprylar, köksredskap, grillar, inredningsdetaljer, belysning, elektronik, möbler m m, m m!

Fri frakt vid köp över 499 kr, med undantag för möbler och skrymmande produkter som kan ha andra leveransavgifter.

Med reservation för eventuella ändringar i Trendzones utbud och villkor.

-> till butiken <-

 

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Sprid glädje med en sommarpresent!