Välsorterad presentbutik på nätet

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Stort utbud av presentartiklar

 

Dagens presenttips:

Shoppa dina presenter hos Sakligheter

Unika och roliga presentartiklar

Hängande fågelho med rolig kattdekoration. Finns hos Sakligheter.
En skojig fågelho som kommer att göra fåglarna glada. Perfekt som födelsedagspresent, gå-bort-present, julklapp m m. Med reservation för eventuell slutförsäljning.

 

-> till Sakligheter

 

Missa inte Sakligheter när du spanar efter roliga presenter. I butiken hittar du mängder av fina presentartiklar för både fest och vardag.

Vill du ge något ätbart i present? Det vimlar av läckra chokladaskar, chokladstrutar, lakritsförpackningar, chiligodis m m i butiken. Du kan t o m köpa hela boxar fyllda med inslaget godis och delikatesslådor med lakrits, choklad och annat gott. Låt en välsmakande gåva bli en glad överraskning för någon när och kär!

Du hittar godiset här:

-> choklad
-> snacks
-> lakrits
-> till maten
-> presentförpackningar
-> adventskalendrar

Nu när vi har nått september månad börjar adventskalendrarna dyka upp ute i butikerna. Så även hos Sakligheter. De flesta varianterna måste du förbeställa, eftersom det trots allt inte är riktigt dags än. Förvissa dig om att du har en adventskalender klar och levererad innan december! En julkalender där smaskigt godis döljer sig bakom luckorna blir en grym present. Tips: Varför inte ge en adventskalender till pappa på fars dag? Söndagen den 14:e november firar vi alla fäder.

-> till adventskalendrarna

Adventskalender med chili godis från Chili Klaus
Adventskalender med chiligodis från Chili Klaus. Förboka ditt ex hos Sakligheter!

 

Vill du skicka din gåva direkt till mottagaren? Det fixar Sakligheter. Gör så här: Fyll i aktuell mottagaradress i kassan under rubriken ”Jag vill lämna ett meddelande”. Där fyller du också i din personliga hälsning. Sakligheter skickar sedan din gåva direkt till mottagarens adress (obs: leverans till ombud).

 

Fri frakt vid köp över 500 kr.

Med reservation för eventuella ändringar i Sakligheters utbud och villkor.

-> till Sakligheter

 


YTTERLIGARE PRESENTTIPS:

FARS DAG 2021

Fars Dag firas i år söndagen den 14:e november.
Ytterligare tips till dig som vill gratta pappa med något fint:

-> fars dag-presenter: choklad, lakrits och annat godis
-> personliga fars dag presenter

-> skicka en delikatesslåda i farsdagspresent
-> padelrack, padelbollar,padelutrustning
-> till far: slipsar, näsdukar, flugor
-> digitala presentkort i presentbutiker
-> blomsterförmedlingar på nätet
-> ”att-skicka-presenter” till fars dag

 


PRESENTBUTIKER PÅ NÄTET


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Skicka presenter direkt till mottagarens adress