Temavecka belysning / Northmans

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Hos en del presentaffärer kan du beställa presentinslagning och få din gåva skickad direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning.  Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Beställ din lampgåva hos Northmans

20 kr/beställning går till välgörenhet

Till Northmans!

 

Idag, lördag, är det dags att presentera butiken Northmans. Temaveckan med belysning i fokus fortsätter!

 

Northmans

 

Var med och gör världen lite bättre! Varje gång du beställer något hos Northmans skänker företaget 20 kr till välgörenhet.  Northmans samarbetar med följande hjälporganisationer:

ActionAid
CCY Tanzania Kvinnofond
Ssenyange Education Project
The Hunger Project
Zelmerlöw & Björkman Foundation

När du beställer något hos Northmans väljs en av ovanstående organisationer ut som mottagare av ditt bidrag per automatik. Du kan själv byta till en annan organisation än den förvalda i kassan om du vill. 

Några utvalda bildexempel på fina bordslampor hos Northmans (med reservation för slutförsäljning och eventuella ändringar i butikens sortiment):

 

Mr. Wattson bordslampa:

Visst är den cool, bordslampan Mr. Wattson? En inredningsdetalj som definitivt drar blickarna till sig! -> beställ bordslampan här!

 

 

Bordslampan Brooklyn:

Brooklyn, en snygg bordslampa bidrar till mysig hemtrevnad. Lätt att placera i en fönsterkarm eller på ett hörnbord. Flott design! -> beställ bordslampan här!

 

 

Bordslampan Ani:

Bordlampan Ani med LED-belysning. Med formen av en gatlykta blir lampan ett spännande inslag i inredningen. -> beställ bordslampan här!

 

 

Bordslampor:

En snygg bordslampa är ett trevligt presentalternativ. Belysning i snygg design, perfekt att ge till den inredningsintresserade! Spanar du efter en fin födelsedagspresent, bröllopspresent eller studentpresent finns många uppslag till lämpliga gåvor hos Northmans. Studera utbudet av t ex badrumstillbehör, inredningsdetaljer, klockor, förvaringslösningar, köksprylar, porslin, muggar, koppar, glas, designmöbler m m.

  

-> till alla bordslampor hos Northmans!

 

 

Var med och bidra till en bättre värld – handla hos Northmans!
 

Fri frakt till ombud vid köp över 499 kr. Hemleverans av skrymmande o. tunga varor (typ möbler o dyl) 199 kr.
   

Med reservation för eventuella justeringar i Northmans utbud och villkor.

Till Northmans!


FLER PRESENTTIPS:

-> populära butiker inom heminredning/design

 

Något (förutom lampor) som också lyser upp tillvaron är BLOMMOR.
Gör någon glad redan idag: skicka ett fång färgglada blommor med bud!

Kika in här för information om populära blomsterförmedlingar på nätet:

-> beställ blomsterbud online

 

Finn den ultimata presenten på nätet!


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.