Sommarpresenter

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Skicka ett fång sommarblommor

…..låt floristen skapa!

 

Dagens presenttips:

Sänd ett blomsterbud och gör någon glad!

Vem blir inte glad för en bukett med vackra sommarblommor? Skicka din gåva med ett blombud från Florister i Sverige och sprid glädje ända hem till mottagarens dörr!

 

-> till butiken <-

Florister i Sverige är en populär blomsterförmedling på nätet. De förmedlar blomsterbud både inom Sverige och till utlandet.

Välj ut den bukett du vill skicka på hemsidan och överlåt sedan till floristen att skapa ett arrangemang med hänsyn till dina val och önskemål. Observera att produktbilderna i webbutiken är exempelbilder på hur slutresultatet kan se ut.  Floristen använder sig av tillgängliga säsongsblommor i aktuell butik. Och framför allt av sin skaparglädje och yrkeserfarenhet. Det brukar bli riktigt bra!

Välj blomsterbutik för ditt bud själv

Varierande budavgifter i olika blomsteraffärer

 

Florister i Sverige


Florister i Sverige  är en blomsterförmedling som tar hänsyn både till dina önskemål och till floristernas situation. Du överlåter själva skapandet till floristen, som får fria händer att binda ihop en bukett med hjälp av tillgängliga blommor i aktuell blomsteraffär, självklart med hänsyn till önskat färgval och form på buketten. Ambitionen är förstås att du som kund ska bli nöjd!

En stor fördel med Florister i Sverige är att du själv ser vilken butik som ska anlitas för just ditt blomsterbud. På större orter finns flera alternativ och det är du som väljer vilken blomsteraffär du vill använda dig av. Varje butik har sin egen budavgift. 

Tillvägagångssätt när du beställer blommor hos Florister i Sverige:

  1. Välj ut en blombukett, krukväxt eller blomsterdekoration i e-butiken. Produktbilderna på hemsidan är exempelbilder på hur slutresultatet kan se ut. Variationer förekommer. Floristen väljer själv blommor utifrån dina önskemål och med hjälp av tillgängliga säsongsblommor.  
  2. Välj storlek på den bukett du vill skicka. Ju högre prisalternativ du väljer, desto fylligare blir den bukett du skickar.
  3. Ange mottagarens adress, postnummer och vilket leveransdatum du önskar
  4. När du klickat dig vidare  får du upp en lista över blomsterbutiker som kan skicka blomsterbud till aktuell adress. På vissa orter (speciellt mindre) finns oftast bara en butik listad, i andra fall två eller flera. Välj vilken blomsterbutik du vill anlita. Budavgiften varierar mellan butikerna. 
  5. Välj eventuellt att skicka med en tillvalspresent tillsammans med din blomstergåva (t ex choklad, gosedjur, Trisslotter)
  6. Klicka dig vidare kassan. Betala via Klarna faktura, med Swish, Payson eller med kort.
  7. Din blomsterhälsning levereras hem till mottagarens dörr.
  8. Du har spridit glädje med en härlig sommarbukett!

Med reservation för eventuella ändringar i tillvägagångssätt, utbud och villkor hos Florister i Sverige.

-> till butiken <- 

 


 

Fler tips på SOMMARPRESENTER:

-> dagliga, utvalda tips om roliga sommarpresenter

 

Spana in sommarpresenterna hos Bluebox!

Beställ innan kl. 14.00 en vardag, så skickas din sommarpresent samma dag
om inget annat anges i kassan. Självklart kan du välja ett leveransdatum längre fram i tiden också.

-> till butiken <-

 

Välj och vraka bland kylhanddukar, uppblåsbara badbollar, kylväskor, okrossbara vinglas,
hängmattor, handfläktar, bärbara grillar, vattenflaskor, partyspel, trädgårdsredskap, sällskapsspel,
grillredskap, odlingsset, iskuber, brickor, uppblåsbara badmadrasser, choklad, lakrits, fudge, kakor, trancherset,
engångsbestick,  engångstallrikar, engångsmuggar, smycken, champagneöppnare,  termosflaskor
och mycket annat kul!

-> till butiken <-

SOMMARPRESENTER 2020


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Sprid glädje med en sommarpresent!