Sommarpresenter

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, sommarpresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

SOMMARPRESENTER

Dagens presenttips:

 

Skicka ett fång sommarblommor

Stort utbud hos Interflora!

-> till butiken <-

Sommarbukett i rosa, med anastasia, thalapsi, prärieklocka, alstroemeria och gröna blad. Ur Interfloras sortiment.
Interfloras unika julibukett går i rosa toner. På bilden en kreation med anastasia, thalapsi, prärieklocka, alstroemeria och gröna blad. Med en strut choklad blir din gåva komplett! Skicka blommor med bud via Interflora – beställ enkelt online.

 

Sprid glädje med ett blomsterbud! Blommor passar i alla lägen, t ex då någon ska uppvaktas, uppmuntras eller visas extra omtanke. Interflora har fyllt på sitt sortiment med härliga sommarblommor. Man blir inte annat än glad när man scrollar runt på hemsidan och spanar in alla fina blomsterbilder.

Interflora skickar blommor inom hela Sverige och till ca 150 andra länder. När det gäller blomsterbud till utlandet erbjuder Interflora ett gediget utbud av buketter och andra blomsterdekorationer.  Varje land har sitt eget sortiment och du måste välja ur aktuellt lands utbud om du ska skicka blommor utomlands.

Missa inte Interfloras presentkort! Ett sådant ger mottagaren möjlighet att själv välja blommor i en Interflora-ansluten blomsteraffär, eller på interflora.se. Vill du att presentmottagaren ska kunna beställa ett blomsterbud till sig själv i Interfloras webbutik med ett presentkort från dig? Studera sortimentet först för att bilda dig en uppfattning om vilka prisnivåer som erbjuds. Tänk på att det alltid tillkommer en förmedlingsavgift på 99 kr. Presentkorten hos Interflora finns i flera olika valörer.

Kolla in alla vackra sommarblommor i e-butiken och välj ut din favorit att skicka. Din blomstrande sommargåva kommer garanterat att uppskattas!

Förmedlingsavgift: 99 kr

Med reservation för eventuella ändringar i Interfloras utbud och villkor.

-> till butiken <-

 


 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenter

Är du på jakt efter en personlig present? Kanske en med personlig gravyr? Kika in hos Medgravyr!

-> till Medgravyr <-

SOMMARPRESENTER 2020Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

Gåvor som levereras direkt hem till mottagaren blir en rolig överraskning!

 

SOMMARPRESENTER 2020