Skicka vårblommor med bud

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Sprid glädje med ett fång vårblommor

Färgglad blombukett med tulpaner, ranunkler, alstromeria och grönt. Skicka blommorna med ett bud från Interflora
Fira in våren med en färgglad bukett! Blommorna på bilden kommer från Interflora. Buketten består av tulpaner, ranunkler, alstromeria och gröna blad. En grymt vacker bukett! Beställ ditt blomsterbud smidigt och snabbt i Interfloras egen e-butik.


Leverans ända hem till dörren

 

Vårblommor hos Interflora

Interflora har laddat upp med mängder av vackra, färgglada vårbuketter.  Vanliga snittblommor på våren är t ex tulpaner, ranunkler, alstromeria, gerberas, nejlikor, anemoner, prärieklockor, rosor, vaxblommor… Kika in i butiken och välj ut din favoritbukett att skicka!

Har du släkt och vänner i utlandet? Någon du vill uppvakta? Skicka ett blomsterbud från Interflora! Se mer här:

-> skicka blomsterbud utomlands

Förmedlingsavgift: 99 kr

Med reservation för eventuella justeringar i Interfloras utbud och villkor.

till Interflora

 

 

Önska Glad Vår med en färgglad bukett – skicka med bud!

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.