Skicka en Rosa Bandet-bukett

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

 

Överraska med ett blombud

Rosa Boxen. En söt blomsterdekoration med hortensia, prärieklocka, eukalyptus och gröna blad. En blomsterdekoration från Interflora, i samarbete med Cancerfonden.
Rosa Boxen. En grymt fin  blomsterdekoration med hortensia, prärieklocka, eukalyptus och gröna blad, där blommorna går i olika rosa färgtoner. Väljer du att skicka dekorationen bidrar du med 30 kr till Cancerfonden. Vill du bidra med ytterligare en gåva till cancerforskningen kan du köpa till ett rosa band (pris 40 kr).

 

Skicka Rosa Bandet-blommor med bud

 

I samarbete med Cancerfonden erbjuder Interflora nu flera Rosa Bandet-buketter och Rosa Bandet-dekorationer. Väljer du att skicka rosa bandet-blommor med blomsterbud bidrar du med 30 kr till Cancerfondens viktiga forskning. Du kan köpa till ett Rosa Band som tillval till din blomstergåva om du vill (pris 40 kr).

Spana in alla vackra Rosa Bandet-blommor:

-> Skicka en Rosa Bandet-bukett med blomsterbud!

 

Sprid glädje och nytta med blommor! Uttrycket “delad glädje är dubbel glädje” stämmer bra när du bidrar med en slant till cancerforskningen samtidigt som du överraskar en vän med vackra blommor!

 


 

 

FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder “att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenterFörmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

PRESENTER, JULKLAPPAR, BLOMMOR – BESTÄLL ONLINE