Skicka en enkel bukett

Under ”Presenttips, kampanjer m m” får du information om förmånliga erbjudanden, tips och information om presentbutiker på nätet samt emellanåt en närmare presentation av en utvald presentartikel eller butik. För dig som är på jakt efter en födelsedagspresent, morsdagspresent, farsdagspresent, alla-hjärtans-dag-present, påskpresent, julklapp, sommarpresent, dopgåva, namngivningspresent, grattis-till-körkortet-present, grattis-till-jobbet-gåva eller en “bara-för-att-present”….. Texterna innehåller reklamlänkar.

Beställ ett blomsterbud online

Dagens presenttips:

Skicka en enkel nivåbukett med bud

 

 

Enkel nivåbukett med två rosa rosor - beställ hos Florister i Sverige
Två rosa rosor i nivå, ljusa snittblommor och dekorationspinnar eller strån i en enkel, men elegant kombination. Beställ buketten hos Florister i Sverige – skicka den med bud till någon när och kär!

 

-> beställ en nivåbukett här!

Sprid glädje med ett blomsterbud!

 

Vem blir inte glad för en vacker blombukett? Nu kan du sprida glädje med ett blomsterbud utan att ruinera dig. Skicka en nivåbukett! Det finns flera sådana att välja mellan hos Florister i Sverige, en ny blomsterförmedling på nätet. De vet både vad kunderna efterfrågar och vad som är rimligt att kräva av floristerna ute i blomsterbutikerna.

Hos Florister i Sverige hittar du blombuketter för alla tillfällen då någon ska uppvaktas. En nivåbukett består av en eller ett par blommor som arrangeras i nivå, gröna blad och dekorationspinnar eller dekorationsstrån. Det krävs en florists skicklighet för att binda ihop en snygg bukett med få blommor. Det brukar bli bra! En nivåbukett är väldigt elegant och passar utmärkt i en hög, smal vas.

-> Se fler bildexempel på enkla nivåbuketter hos Florister i Sverige här.

Med reservation för eventuella ändringar i Florister i Sverige utbud och villkor.

-> Beställ blomsterbud hos Florister i Sverige här!

 

 

 


FLER PRESENTTIPS:

 

Tips om butiker som erbjuder ”att-skicka-presenter”:

presentnavet.se/skicka-presenter

Är du på jakt efter en personlig present? Kanske en med personlig gravyr? Kika in hos Medgravyr!

-> till Medgravyr <-

PRESENTER OCH JULKLAPPAR PÅ NÄTET

 


Förmånliga kampanjer, present- och butikstips m m:

 

Välkommen att prenumerera på våra informationsmail!

Emellanåt skickar vi ut information om förmånliga kampanjer, roliga presentidéer eller nya butikstips på Presentnavet.

Fyll i din epostadress nedan och klicka på Prenumerera ifall du vill anmäla dig till våra nyhetsbrev. När du är klar kommer du att få ett mail, där du ombeds bekräfta din prenumeration.Genom att klicka på Prenumerera efter att du har fyllt i din epostadress, godkänner du att vi använder adressen för våra utskick. Längst ner i varje nyhetsbrev finns en länk för avregistrering som du kan använda ifall du ångrar dig och inte längre vill stå med på vår prenumerationslista. Information om vår integritetspolicy finns här.

Vill du komma i kontakt med oss? Använd kontaktformuläret här för ditt meddelande.

 

Skicka presenter direkt till mottagarens adress