Skicka julblommor

Julgrupper, julbuketter, juldekorationer

Julgrupp med röda minijulstjärnor, mossa och stora röda julgranskulor. Plus en ask med nio praliner. Presentsetet finns att beställa som blombud hos Flowerhouse.
“Julfint med choklad” är en kombination av julblommor och läcker choklad. Julgruppen består av röda minijulstjärnor, mossa och stora röda julgranskulor. Chokladasken innehåller nio chokladpraliner i olika smaker. Önska God Jul med ett blomsterbud från Flowerhouse – beställ blommorna  direkt på nätet!

önska God Jul med ett blomsterbud

Bra val när du ska skicka julblommor med bud:

Euroflorist, Flowerhouse och Interflora

Budavgift 99 kr
för blombud inom Sverige hos alla tre
.

Alla fixar blombud till utlandet.

 

OBS:
Julblommorna hos blomsterförmedlingarna börjar säljas först i slutet av november/början av december.

Några utvalda bildexempel från ovanstående online-blomsterförmedlingar:

Bukett med röd snittamaryllis, röda ilexbär, kanelstänger och oranzaband. En söt julbukett, finns att beställa hos Flowerhouse.
Låt en snittbukett med röd amaryllis, röda ilexbär och juldekorationer förmedla din julhälsning! Julblommorna på bilden finns att beställa hos Flowerhouse, en av våra största blomsterförmedlingar på nätet.
Julbukett med blommor i rött. Buketten består av  rosor, germini, ilex och grönt. Skicka blommorna med bud från Interflora och sprid julglädje med din generösa gåva!
Julbuketten “Stjärnklar” från Interflora, med rosor, germini, ilex och grönt. Interflora har flerårig erfarenhet av att skicka blommor, både inom Sverige och till utlandet. Varför inte önska God Jul med ett fång julblommor?
Rund skål med adventsdekoration; röda minijulstjärnor, kottar, murgröna, mossa och kottar. Skicka julgruppen med ett blomsterbud frånFlowerhouse och överraska till jul!
“Adventsmys”, en söt adventsdekoration från Flowerhouse. Eftersom dekorationen innehåller endast två ljus, passar den lika bra till advent som till jul! Ett blomsterbud är snabbt och smidigt fixat i Flowerhouse onlinebutik.
Julgrupp med amaryllis, julstjärnor, kottar, kanelstänger och grankvistar. Beställ ett blomsterbud i Interfloras e-butik och låt Interflora skicka blommorna med ett bud ända hem till mottagarens dörr.
“Julgrupp i juletid”, en klassisk julgrupp från Interflora. Julgruppen består av amaryllis, julstjärnor, kanelstänger, kottar och grankvistar. Beställ ett blomsterbud hos Interflora och skicka julgruppen med ett blombud ända hem till mottagarens dörr! Din julgåva kommer garanterat att uppskattas!
Utan Gränser, en julgrupp från Interflora, med hyacinter, julstjärnor, nobilis, kottar och kanelstänger. Skicka julgruppen med ett blombud från Interflora och önska God Jul!
Delad glädje är dubbel glädje! Det blir det ifall du väljer att skicka julgruppen “Utan Gränser” med ett blomsterbud från Interflora. 30 kr av orderns värde kommer att gå till Läkare Utan Gränsers välgörenhetsarbete (15 kr från dig, 15 kr från Interflora). Varför inte slå två flugor i en smäll? Din gåva kommer till nytta och glädje både hos adressaten och hos utsatta männsiskor som behöver all hjälp de kan få!
Röd azalea i vit kruka. Skicka julblommor med bud från Flowerhouse och sprid julglädje med din generösa gest!
Låt en vacker, röd azalea i vit kruka glädja dina nära och kära till jul! Azalean ingår i Flowerhouse julsortiment. Spana in alla stämningsfulla julblommor i butiken innan du bestämmer dig för vilka blommor du vill skicka.
Julbukett med röda tulpaner, ilexbär, röd skimmia, tallris och eucalyptus. Blommorna finns att beställa som blomsterbud hos Flowerhouse, en erfaren blomsterförmedling på nätet.
Visst är det härligt när de första tulpanerna dyker upp i blomsterhandeln? Röda jultulpaner är fina inslag i många julbuketter. Den här tjusiga buketten består av röda tulpaner, ilexbär, röd skimmia, tallris och eucalyptus. Önska dina nära och kära en God Jul med en blomstergåva – beställ ett blomsterbud snabbt och smidigt i Flowerhouse e-butik!
Röd julstjärna i röd kruka. Skicka julblommor med blombud från Flowerhouse - beställ din gåva på nätet.
Vad vore en jul utan röda julstjärnor? Den här grenade julstjärnan från Flowerhouse är planterad i en passande kruka. Skicka julblommor med bud – beställ direkt på nätet!
Juldekoration i vit skål, med myrsineträd, echiveria, grön mossa, kanel och silverkulor. Dekorationen ingår i Flowerhouse sortiment av julblommor.
Flowerhouse florister är riktiga fenor på att skapa annorlunda och vackra juldekorationer. På bilden ser du arrangemanget “Rimfrost”, en dekoration i vit skål med myrsineträd, echiveria, grön mossa, kanel och silverkulor. Juldekorationen ingår i Flowerhouse julsortiment. Skicka en juldekoration med bud från Flowerhouse och önska God Jul!
julros dekorerad med tillandsiamossa. Skicka blommorna med ett blomsterbud från Flowerhouse och gör någon riktigt glad till jul!
Att få en julros (lat. helleborus) levererad hem till dörren är lyx! Det söta arrangemanget på bilden med en julros dekorerad med tillandsiamossa finns hos Flowerhouse. Skicka en julros med bud från Flowerhouse och gör någon riktigt juleglad!
Grön rumsgran i terrakottafärgad kruka. Granen kan du beställa hos Interflora för att få den skickad med blomsterbud ända hem till mottagaradressen.
Varför inte välja en grön rumsgran till ditt blomsterbud? Rumsgranen finns att beställa hos Interflora. Gör någon glad med en annorlunda julklapp – skicka en grön rumsgran med ett blomsterbud från Interflora!

 

Det finns många fler stämningsfulla julblommor i blomsterförmedlingarnas egna butiker. Se mer här:

Julblommor hos Flowerhouse

Julblommor hos Interflora

Julblommor hos Euroflorist