Skicka Fairtrade-rosor

15 rosa Fairtraderosor, Bringbloom.
Skicka ett fång Fairtrade-rosor med bud och gör någon glad! Hos Bringbloom tillkommer ingen budavgift, den ingår i priset.  Välj mellan 4 – 5 st olika Fairtrade-buketter. Scrolla ner en bit på sidan, så ser du till vilka områden i Sverige Bringbloom levererar blommor.

->Fairtrade-buketter hos Bringbloom

 

-> till butiken!


Skicka Fairtrade-rosor fraktfritt

Bringbloom erbjuder Fairtrade-buketter i flera olika färger. Du kan skicka blommor via dem om mottagaren bor i Skåne, Stockholms län, Mälardalen, Västsverige, Halland, Skaraborg, Östergötland samt områden runt Uppsala, Karlstad, Kristinehamn och Karlskoga.

Obs, viktigt: det kan finnas en del mindre orter inom ovanstående områden som ännu inte kommit med i systemet. Fler möjliga leveransområden och orter tillkommer efterhand. Fyll i aktuellt postnummer och önskad leveransort i sökfunktionen “Var levererar vi?” på Bringblooms hemsida, så får du direkt informationom det går att skicka blomsterbud till “din” ort eller inte. Om svaret är ja: välj ut en blomsterbukett i onlinebutiken, slutför din beställning och låt sedan Bringbloom skicka din gåva med ett bud ända hem till mottagarens dörr.

-> till butiken!

Leverans sker på helgfria vardagar, måndag – fredag (ej lördagsleveranser i dagsläget). Hålltider för garanterad leverans samma dag finns samlade på den här sidan.

Ingen fraktavgift tillkommer. Dock får du betala en summa för ett hälsningskort. Pris: 15 kr (med reservation för ev. prisjusteringar). Självklart ska mottagaren veta vem som har skickat blommorna, så räkna in de femton kronorna i slutpriset:)

Spännande unboxingkänsla

Fairtrade-rosorna från Bringbloom levereras i en unik, skyddande förpackning, vilken ger en spännande unboxingfeeling. Kartongen är till stor del tillverkad av återvunnet material.

Vi fick själva glädjen att motta ett fång Fairtrade-rosor via Bringbloom. De låg i den här förpackningen:

 

I kartongen låg en superfin bukett med djupröda Fairtrade-rosor. De var inpackade i silkespapper och fastknutna med ett grönt silkesband:

.

Rosorna vi fick var djupröda och blev nästan ännu vackrare efter ett par dagar då de hade slagit ut ordentligt:

 

Efter mottagandet av Fairtrade-rosorna kan vi inte annat än ge Bringbloom ett gott betyg. Vi är mycket nöjda, både med rosorna och med leveransen. Vi grundar vår recension på vår egen personliga upplevelse. Naturligtvis hoppas vi innerligt att även du blir nöjd om du väljer att skicka blommor via Bringbloom.

Fördelar med Bringbloom:

  • Låga priser
  • Ingen fraktavgift tillkommer
  • Blommorna levereras i förpackning med lyxig unboxingfeeling
  • Du får 5 dagars garanti på blommorna
  • Erbjuder kvalitetsrosor från Kenya
  • Skötselinstruktioner bifogas

Ytterligare en fördel: Ett mindre bukettsortiment jämfört med andra blomsterförmedlingar ger dig mindre beslutsångest:)

Ur Fairtrade-sortimentet:

15 st djupröda röda rosor. Ur Bringblooms sortiment
15 st djupröda, långa Fairtrade-rosor. Superfina! Gör någon glad med ett fång blommor – skicka dem med ett bud från Bringbloom!

 

->Fairtrade-buketter hos Bringbloom

Vita och rosa Fairtrade-rosor tillsammans med eucalyptusstjälkar. Ur Bringblooms sortiment.
Vita och rosa Fairtrade-rosor tillsammans med eucalyptusstjälkar. En vacker kombination. Buketten finns att beställa online hos Bringbloom, den nya blomsterförmedlingen på nätet.

 

->Fairtrade-buketter hos Bringbloom

 

Överraska med ett fång vita rosor! Buketten innehåller vita Fairtrade-rosor och eucalyptusstjälkar. Du hittar blommorna i Bringblooms e-butik.

 

->Fairtrade-buketter hos Bringbloom

Se hela Fairtradesortimentet hos Bringbloom här!

 

Gör någon glad – skicka blommor med bud