Skicka blommor till Mors Dag

Mors Dag, söndagen den 27 maj

Rosor och gerbera, en bukett i rött och rosa, med silkespapper virat runt blommorna. Ur Euroflorists sortiment.

Rosor och gerbera i en elegant kombination. Blommorna går i rött och rosa. Buketten ingår i Euroflorists sortiment och finns i tre olika storlekar. Tips: Hos Euroflorist kan du köpa till olika tillvalsgåvor om du vill (t ex en strut med choklad, en ask chokladhjärtan, trisslotter, en nalle, en vas till blommorna m m) Du hittar tillvalsgåvorna längst ner på sidan vid resp. produktpresentation.

Kampanj hos Euroflorist 6 – 27 maj:
du får 10 % rabatt med rabattkod MAMMA10TD

-> till Euroflorist

Vill du skicka ett fång blommor till din mamma på Mors Dag? Fyra väletablerade blomsterförmedlare på nätet är Euroflorist, Flowerhouse, Gift2day resp. Interflora. De har alla lång erfarenhet av blomsterförmedling.

Välj ut din blomstergåva i lugn och framför datorn! Alla fyra förmedlare tar 99 kr i budavgift för blomsterbud inom Sverige, så den summan behöver du inte ta hänsyn till när du ska bestämma var du ska beställa din blomstergåva. Jämför utbud och priser i butikerna och välj ut den ulitmata buketten att skicka till Mors Dag!

Känner du för att ge något annat än blommor i morsdagsgåv? På den här sidan har vi samlat några utvalda tips om roliga presentbutiker på nätet. Istället för att skicka blommor kan du t ex skicka godis, choklad och lakrits, ost & delikatesser, ett nallebud, en tidningsprenumeration, roliga presentartiklar m m. Du kan också beställa en personlig gåva med egenvald gravyrtext.

Du behöver förstås nödvändigtvis inte ge din mamma en dyrbar present på Mors Dag. Ett telefonsamtal, ett sms, ett mail, vykort eller ett personligt besök räcker länge:) Det är tanken som räknas och huvudaken är att du själv känner dig nöjd med din morsdagshälsning.

Det största blomsterförmedlarna på nätet är:

Euroflorist


Flowerhouse


Gift2day


Interflora

Budavgift:
99 kr för blomsterbud inom Sverige hos samtliga förmedlare

Alla ovanstående blomsterförmedlare skickar blommor till orter i hela Sverige. Hos Euroflorist, Flowerhouse och Interflora kan du också beställa blombud för leverans utomlands.