Blomsterbud till Mors Dag

Skicka ett fång blommor på Mors Dag

Beställ enkelt online

Leverans hem till dörren

 

 

Söndagen den 31:e maj är det dags att fira alla mamma-personer. Då stor det MORS DAG i almanackan.

Ett par tips till dig som tänker skicka blomsterbud för att gratulera på Mors Dag:

 

Florister i Sverige

och

Euroflorist

Rabattkod TDEUROFLORIST10 ger dig 10 % rabatt

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER!

De flesta blomsteraffärer levererar
blomsterbud på självaste Mors Dag, söndagen den 31 maj*

*trycket på blomsteraffärerna är extra stort i år. För att hinna med att gratulera alla mammor väljer många blomsterbutiker att leverera morsdagsblommor under hela morsdagshelgen, d v s från fredagen den 29:e till söndagen den 31:e maj. Chansen är stor att ditt blombud kan skickas ut under söndagen om du så önskar, men inga 100 procentiga garantier kan ges. Är du väldigt sent ute med din beställning kan ditt blomsterbud komma att levereras måndagen efter Mors Dag.

Både Euroflorist och Florister i Sverige samarbetar med ett stort antal blomsterbutiker runt om i Sverige och världen.

Att känna till: Blomsorter kan variera något från exempelbilderna på hemsidorna, beroende på tillgång och säsong. Speciellt under rådande omständigheter kan det ibland vara svårt att få tag i vissa blomsorter. Florister i Sveriges koncept är att alltid låta floristen få fria händer att använda sin skaparkraft – med utgångspunkt från en exempelbild  och med hänsyn till dina önskemål. Det blir för det allra mesta hur bra som helst:)

Budavgift hos Euroflorist: 99 kr för blombud som skickas inom Sverige. Varierande avgift för utlandsbud beroende på till vilket land du ska sända din blomstergåva.

Budavgift hos Florister i Sverige: Du ser avgiften när du har valt aktuell blomsterbutik (ja, det är det som också är lite speciellt med den här förmedlingen: du ser direkt vilken eller vilka butik/-er som kan utföra din beställning. På vissa orter kan du välja mellan två eller flera butiker. Alla butiker har sina egna budavgifter och varierar ganska mycket.

 

-> till EUROFLORIST <-

-> till FLORISTER I SVERIGE <-

 

MORS DAG – skicka blomsterbud