Mors Dag – skicka blommor

Beställ ett blomsterbud till Mors Dag

 

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER hos:

-> Florister i Sverige*
-> Interflora
-> Euroflorist*

*hos Florister i Sverige får du 10 % med rabattkod ESHO10.
* hos Euroflorist får du 10 % med rabattkod TDEUROFLORIST10.

Låt floristen skapa din blomstergåva! Ett alternativ hos Florister i Sverige.
Låt floristen fritt få använda sin skaparglädje! Hen binder ihop en tjusig bukett med tillgängliga säsongsblommor. Fyll i dina önskemål om färgval om du vill, så tar floristen hänsyn till dessa. Ett prisvärt alternativ hos Florister i Sverige. -> till “Floristen-skapar-buketten”!

 

Leverans hem till dörren

 

 

Söndagen den 30:e maj är det dags att fira alla mamma-personer. Då stor det MORS DAG i almanackan. Kika in hos de största blomsterförmedlingarna på nätet och välj ut din favoritbukett att skicka till mamma:

-> Florister i Sverige – skicka blomsterbud till Mors Dag

-> Interflora – skicka morsdagsblommor

-> Euroflorist – beställ blommor till Mors Dag

JÄMFÖR UTBUD OCH PRISER!

 

De flesta blomsteraffärer levererar
blomsterbud på självaste Mors Dag, söndagen den 30 maj*

*trycket på blomsteraffärerna är extra stort under det rådande läget med Covid-19. För att hinna med att gratulera alla mammor väljer många blomsterbutiker att leverera morsdagsblommor under hela morsdagshelgen, d v s från fredagen den 28:e till söndagen den 30:e maj. Chansen är stor att ditt blombud kan skickas ut under söndagen om du så önskar, men inga 100 procentiga garantier kan ges. Är du väldigt sent ute med din beställning kan ditt blomsterbud komma att levereras måndagen efter Mors Dag.

Florister i Sverige, Interflora och Euroflorist  samarbetar med ett stort antal blomsterbutiker runt om i Sverige och världen.

Att känna till: Blomsorter kan variera något från exempelbilderna på hemsidorna, beroende på tillgång och säsong. Speciellt under rådande omständigheter kan det ibland vara svårt att få tag i vissa blomsorter. Därför händer det att vissa blomsorter som du ser på presentationsbilderna i webbutikerna byts ut mot likvärdiga blommor.

Budavgift hos Florister i Sverige: Du ser avgiften när du har valt aktuell blomsterbutik (ja, det är det som också är lite speciellt med den här förmedlingen: du ser direkt vilken eller vilka butik/-er som kan utföra din beställning. På vissa orter kan du välja mellan två eller flera butiker. Alla butiker har sina egna budavgifter och varierar ganska mycket.

Budavgift hos Interflora: 99 kr för blomsterbud som skickas både inom Sverige och till utlandet.

Budavgift hos Euroflorist: 99 kr för blombud som skickas inom Sverige. Varierande avgift för utlandsbud beroende på till vilket land du ska sända din blomstergåva.

Med reservation för eventuella justeringar i butikernas utbud och villkor.

-> till FLORISTER I SVERIGE <-

-> till INTERFLORA <-

-> till EUROFLORIST <-

 

Några utvalda bildexempel på Mors Dags-blommor hos ovanstående blomsterförmedlingar:

 

Blombukett med blandade blommor i aprikost och gult. Beställ blommorna online hos Florister i Sverige.
Låt en bukett med blom,or i aprokost och gult lysa upp dagen för Mor på Mors Dag! Blommorna finns att beställa hos Florister i Sverige (obs: bilden är ett exempel på hur resultatet kan bli, variationer förekommer).

 

-> Beställ morsdagsblommor hos Florister i Sverige här!

Nivåbukett med två rosor i nivå. Finns att beställa som blombud hos Florister i Sverige.
En enkel s k “nivåbukett” gör sig med fördel i en hög, smal vas. Superfin! Ett prisvärt alternativ hos Florister i Sverige.

 

-> Beställ morsdagsblommor hos Florister i Sverige här!

Bukett med blandade blommor i lila nyanser. Beställ ditt blomsterbud hos Florister i Sverige.
Gillar din mamma lila? Då är den här buketten perfekt. Skicka den med ett blomsterbud från Florister i Sverige – beställ enkelt online.

 

-> Beställ morsdagsblommor hos Florister i Sverige här!

 

Bukett i rosa, Florister i Sverige
En ljuvlig bukett i rosa. Vilken mamma blir inte glad för så vackra blommor? Beställ ditt blomsterbud snabbt och enkelt hos Florister i Sverige och låt sedan buketten färdas hela vägen hem till din mammas dörr!


-> Beställ morsdagsblommor hos Florister i Sverige här!

 

Vill du skicka något annat än blommor till Mors Dag? Du hittar samlade tips om butiker som erbjuder “att-skicka-presenter” här:

-> Morsdagspresenter* – skicka direkt till mottagarens adress tillsammans med din hälsning

*exempel på roliga Mors Dags-gåvor: choklad, lakrits, godis, smaksatta popcorn, delikatesslådor med godis eller ost/delikatesser, designprylar, köksprylar, nallar, gosedjur, tidningsprenumerationer, personliga presenter med gravyr, tryck eller brodyr, smarta saker, praktiska ting, sommarprylar, skönhetsprodukter, presenter med kärleksfulla budskap med mera, med mera!

 

 

MORS DAG – skicka blomsterbud